![]() |
![]() |
-Gość_beata_*- |
![]()
|
Goście ![]() |
witam ....
mam problem.... otóż mam formularz z nastepującymi polami: imię mazwisko wiek (do wyboru z menu rozwijanego), płeć (menu rozwijane) status uzytkownika (menu rozwijane: zwykły, super user), szkola (menu rozwijane) zainteresowania, problem polega na tym, iż nie wiem jak wyciągnąć z bazy dane gdy kogoś interesuje tylko np płec i wiek użytkowników Bardzo proszę o pomoc.... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 634 Pomógł: 14 Dołączył: 27.05.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przedstaw moze kod forumlaza albo strukture bazy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Chodzi ci o wyszukiwarkę?
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=36...mp;#entry204618 -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2006 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja bym zrobil pola option i w zapytaniu sql dał
z za zmianna typ bym przyjął dane z pola option ![]() Lub powiedzmy plec za pomoca plola option lub listy a wiek tak samo lista lub np wpisywany ![]() Nie testowałem tego zapytanai ale cos w tym stylu by musiało byc ![]() Ten post edytował dawhol 24.07.2006, 10:09:07 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:21 |