![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 23.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
To mój pierwszy post na tym forum. Jeśli coś źle zrobiłam, to przepraszam. Za żadne chiny nie mogę utworzyć bazy. Proszę pomóżcie. Nie wyświetla się żaden komunikat. Próbowałam na różne sposoby i nic.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 1 Dołączył: 15.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem w tym, ze sprawdzasz poprawnosc przypisania tekstu do zmiennej z dziwnym komunikatem zamiast sprawdzic poprawnosc wykonania zapytania
![]() Przesun ten 'or die' troche nizej ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
To nie jest temat na PRO.
Przenoszę na Przedszkole -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 23.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Teraz to wygląda tak. Wywaliłam to or die z tym komunikatem. Niestety baza się nie tworzy, nie jestem tak z tym obeznana, żeby wiedzieć co dalej. Czy może ktoś wkleić poprawny kod i napisać dlaczego tak ma być a nie inaczej? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Dla jaco nie chodzilo bys usunela "or die()", ale byś przesunela. Ja wiem, że czyta sie to prawie tak samo: usun, przesun
ale uwierz, w praktyce nie mozna tego uznawac za to samo ![]()
Powinnas dostac teraz komunikat bledu -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Proszę o poprawienie tematu wąku. Nie do końca jest zgodny z zasadami panującymi na forum Przedszkole
--- ok, nie aktualne, nie zaważyłem że @nospor poprawił --- 2. Na początku daj: może pokażą się błędy, których nie było widać. 3. Daj na końcu:
|
|
|
![]()
|
|
Bardzo dziękuję za dotychczasową pomoc
![]() Teraz wygłada to następująco:
Pojawia się błąd: Something is wrong in your syntax obok ')' w linii 13 Czego tam brakuje, albo czego jest za dużo? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A po co na końcu zapytania ten nawias zamykający ?
![]() (linia 25 na Twoim listingu, na końu)
|
|
|
![]()
|
|
Dziękuję, już działa
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 04:44 |