![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 23.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam :-)
Chciałabym przedstawić Wam moje portfolio. Zapraszam na stronę http://www.julylily.pl Proszę o ocenę, z racji tematyki forum - strony htmla oraz bezpieczenstwa kodu php - ale i wrażeń estetycznych :-) Pozdrawiam, Monika Ten post edytował JulyLily 23.07.2006, 22:34:10 -------------------- www.JulyLily.pl
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Witam.
Wizualnie strona mi się podoba ![]() Masz buga w kontakcie - brak walidacji adresu e-mail. Można napisać cokolwiek i przesłać. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy naprawdę tak trudno zrobić KLIKALNY LINK?!?!
-------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
highlab.pl - blog o technologiach, nauce i programowaniu |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 23.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak faktycznie niedługo to poprawiam
![]() @shpyo poprawiłam. Ten post edytował JulyLily 23.07.2006, 22:35:06 -------------------- www.JulyLily.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
fajne, widać że kobieta robiła
![]() ale taka mała uwaga. Rozumiem że strona na być Twoją wizytówką, zbiorem najlepszych prac, ale nie rozumiem takiego opisu: "Projekt wykonany po zbyt długim posiedzeniu w biurze. Małe omamy, statki na niebie i biurku ..." hehe ps. pozdrawiam koleżankę z lublina -------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
highlab.pl - blog o technologiach, nauce i programowaniu |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 0 Dołączył: 14.07.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
design łady (bo lekki), zgrabny kod, nawet przchodzi walidacje. dobra robota
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Świetna robota
![]() ![]() ![]() Kod ok, strona przejrzysta, opisów za bardzo mi się nie chciało czytać ![]() -------------------- Warsztat: Kubuntu, PhpStorm, Opera
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2006 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zgadzam sie ze zdaniem kolegów wyżej jednak czegos mi tam brakuje jakiejs dynamiki
![]() ![]() ![]() ![]() Ale ogolnie strone oceniam 11/10 ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ładnie, w miarę przejżyście, semantycznie.
Co najwyżej formularz kontaktowy mogłabyś zbudować w oparciu o label'y: http://zajec.net/test/formularz I jeśli lubisz dłubać w kodzie, to można pokusić się o otwieranie zdjęć nawet w przypadku braku JavaScript. Jakby miało to działać? Przykładowo: Domyślnie wszystkie href prowadzą do obrazku jpeg. Po załadowaniu strony puszczasz skrypt JS, który zamienia zawartość href na pseudo-odonośniki JavaScript. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 634 Pomógł: 14 Dołączył: 27.05.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mi sie bardzo podoba, daje 9/10,
może bym tylko zaokrąglił brzegi, ale i tak jest fajnie pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
naprawde widac kobieca reke bardzo ladna strona bardzo delikana i subtelna daje 9/10
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Od strony graficznej świetna. Delikatna, nie narzucająca się.
Od strony kodu nie mam nic do zarzucenia. Od strony treści denerwuje mnie jak muszę przewijać całą malutką rameczkę. -------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Świetna strona.
Bardzo mi się podoba. Ale nie byłbym sobą gdybym nie miał kilku sugestii ![]() 1. Z powodzeniem możesz zmienić nagłówek, ponieważ: This Page Is Tentatively Valid XHTML 1.0 Strict 2. Przy kolejnych odwiedzinach powinnaś pomijać stronę główną (ten "Splatch Screen") Powinna być pokazywana tylko tym, którzy widzą stroną po raz pierwszy. 3. Przy przeglądaniu galerii jest mały denerwujący szczegół. Jak klikam na miniaturkę to opis zmienia się błyskawicznie, natomiast obrazek wczytuje się długo. Nie za bardzo do wygląda ![]() 4. Napisy Grafika, Tkanina, Fotografia, O Mnie powinny bardziej kontrastować. W pierwszej chwili wydają się częścią dekoracji i ich nie widać. 9+/10 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 405 Pomógł: 1 Dołączył: 19.09.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ogólnie bardzo fajne.
Uważam, że obrazki przedstawiające Twoje prace (szczególnie fotografie) są zbyt małe. Może jakieś powiększenie pokliknięciu? -------------------- Rozwój cywilizacji informatycznej to wyścig między programistami, którzy wytwarzają coraz łatwiejsze
programy użytkowe dla idiotów, a światem produkującym coraz lepszych gatunkowo idiotów. Blog: Małolepszy.info |
|
|
![]()
|
|
Dziękuję wszystkim za wypowiedzi :-)
Usłyszałam sporo fajnych sugestii. Niektóre chętnie wykorzystam. Pozdrawiam, Monika -------------------- www.JulyLily.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej
No ładne, ładne....nie chcesz zaprojketować mi wnętrza mieszkania?? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 19.02.2004 Skąd: z piekla Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
![]() Strona ładna, nie będę się rozpisywał ![]() Mogła byś pomyśleć może coś o flashu coby taka statyczna nie była ![]() Pozdrawiam -------------------- "Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy." - Albert Einstein
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 505 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mimo drobnych uwag niektórych - mnie sie bardzo podoba
![]() ![]() -------------------- /dev/blog : http://www.santyago.pl/
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:52 |