![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 28.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam pytanie nie znam się specjalnie na serwerach i jemu podobnych, zainstalowałem u siebie Webserva w wersji 1.2 do tej pory chodził dobrze, ale dzisiaj probóje go włączyć daje "start" , wyświetla mi że serwer został uruchomiony , a po sekundzie pojawia się okienko "serwer został zatrzymany! działanie serwera mysql zostało przerwane." Czy ktoś wie może o co chodzi? Pozdrawiam, Smajster |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Tak jak jest napisane - coś się dzieje nie z serwerem www, tylk oserwerem baz danych. Zobacz, co masz napisane w 'Zdarzeniach' (to jest w 'Zarządząnie komputerem') w Windowsie. Sprawdź, dlaczego mysql się zatrzymuje - możliwe. Może wyłączasz ten proces np. przez jakiegoś wirusa etc,?
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Developerzy Postów: 521 Pomógł: 13 Dołączył: 2.04.2004 Skąd: 52°24' N 16°56' E Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie usunąłeś, czasem bazy o nazwie mysql przez przypadek ?
@Cysiaczek: to się nazywa narzędzia administracyjne/podgląd zdarzeń ![]() -------------------- Środowisko: Gentoo 2008.0 | Apache | PHP5 | PostgreSQL | MySQL | Postfix
Workstation: Gentoo 2008.0 | Firefox Thomas Alva Edison: "Aby coś wynaleźć wystarczy odrobina wyobraźni i sterta złomu ..." Odpowiedź na każde pytanie typu "Jak ...": "Nie da się, to nie PostgreSQL" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:10 |