![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam następujący problem. Mam dwa pliki:
i css
Witam, i jak to zrobić, aby DIV treść znajdował się w tym: http://www.wadowice.ovh.org/hp2.gif miejscu, a nie na samym dole. Kombinuje jak mogę a tu dalej nic strona z tym DIVEM na dole jest tutaj: http://www.mateofi.ovh.org/homepage/index.html Pozdrowienia mateofi |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba coś z floatami zes zsypał. #panel słuzy jako kontener i ma float: right; #bok to menu i jest float: left; - ok, natomiast #tresc nie ma zadnego nadanego floata. Usun z #panel float: right; i daj to #tresc.
-------------------- "Oprócz tabel istnieje jeszcze jedna dalece ograniczająca struktura, składająca się z rzędów i komórek - więzienie. Dla projektantów nadszedł czas, aby sie uwolnić..." - Eric A. Meyer
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie pomogło
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Namieszałeś w kodzie :/ I tak wszystko jest namieszane, ale efekt masz taki jak chciałeś:
-------------------- "Oprócz tabel istnieje jeszcze jedna dalece ograniczająca struktura, składająca się z rzędów i komórek - więzienie. Dla projektantów nadszedł czas, aby sie uwolnić..." - Eric A. Meyer
|
|
|
![]()
|
|
w IE nie działa. Próbowałem już tym sposobem. Dawałem także position absolute, ale to zaś po zmianie roździelczości się psuje
![]() EDIT: w IE działa przy maksymalnej szerokości 450. Ten post edytował mateofi 21.07.2006, 20:54:29 |
|
|
![]()
|
|
Bo masz w menu taką linijke: padding-left:20px; Możesz dać do body width: 720px; ale to i tak bedziesz miał w IE przerwe 20px menu od tresci.
|
|
|
![]()
|
|
a w Operze top sie obniża o ok 10 px
![]() |
|
|
![]()
|
|
Mi wszedzie jest ok, tyle ze w IE tresc jest o 20px odsunieta w prawo od menu. W Operze i FF jest git. -------------------- "Oprócz tabel istnieje jeszcze jedna dalece ograniczająca struktura, składająca się z rzędów i komórek - więzienie. Dla projektantów nadszedł czas, aby sie uwolnić..." - Eric A. Meyer
|
|
|
![]()
|
|
dzięki wielkie
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 03:01 |