![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-onyxlife- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam serdecznie
Bardzo prosze o pomoc, jak dodac do strony (robionej w frontpage`u) tło muzyczne. Z góry dziękuje za odpowiedz. Pozdrawiam Sylwia onyxlife@o2.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 634 Pomógł: 14 Dołączył: 27.05.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
dziękuję bardzo
natomiast nie wiem co z tym zrobic ![]() For Explorer visitors: <BG sound="audiofilename.fileextension"> Czyli za "audiofilname" mam wstawic cały link http, na którym znajduje się melodia i całośc dokleic na końcu strony html w frontpagu?? Naprawde nie mam zielonego pojęcia jak to zrobic - dlatego piszę w dziale przedszkole. Myślałam, że można to zrobic w frontpagu - coś w stylu, wklej hiperlink z muzyką.... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Tak. Musisz podac adres pliku dzwiękowego. Ten kod musi być później na stronie, żeby muzyczka grała
![]() -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 20:52 |