![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Pragnący wiedzy- |
![]()
|
Goście ![]() |
Wita, czy jest może jakaś funkcja lub sposób losując liczby losowe wylosuje tylko raz jedna liczbe
![]() np. powiedzmy ze mam 9 losować na pętli, przedział liczb to od 1 do 9: pierwsze losowanie: 6 drugie losowanie: 1 trzecie losowanie: 9 czwarte losowanie: 8 piate losowanie: 4 szóste losowanie: 5 siudne losowanie: 7 ósme losowanie: 3 dziewiąte losowanie: 2 Kązda z liczb wystąpiła tylko raz... mam nadzieje ze dość zrozumiale to wyjaśniłem ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
-Pragnący wiedzy- |
![]()
|
Goście ![]() |
Liczyłem raczej na podpowiedzi a nie odesłanie do manuala w którym szukałemjuż kilka razy
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Dostales konkretnego linka, wystarczylo tylko do niego zajrzec i go przestudiowac....
W komentarzach masz fajna funkcje ktora robi to co chcesz. tak ciezko zajrzec? Leni tu nie tolerujemy....
Na przyszlosc wykaz sie troche nie lenistwem -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 634 Pomógł: 14 Dołączył: 27.05.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
oj, leniwy jestes jak malo kto:
____ Ja bardzo prosze, o czytanie problemu a nie walenie pierwszą lepsza odpowiedzią, która Ci przyjdzie go głowy - w żaden sposób nie pomogłeś, pozatym temat już został rozwiązany przez nospora. Już kilka ostrzeżeń za nabijanie postów masz. Chcesz kojelne?[scanner] |
|
|
-Pragnący wiedzy- |
![]()
|
Goście ![]() |
oj, leniwy jestes jak malo kto:
Człowieku jestes głupszy niż ustawa przewiduje... ~Nospor nie jestem leniwy ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Człowieku jestes głupszy niż ustawa przewiduje... To my juz Panu dziękujemy... to, że nasty_psycho czytać ze zrozumieniem nie umie, nie znaczy ze masz go od glupkow wyzywac
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.07.2025 - 21:45 |