![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 0 Dołączył: 15.04.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Na nowej stronie Yahoo po prawej stronie jest uklad 6 zakladek 'Mail' 'Messenger' ... Gdy onMouseOver nastepuje rozszerzenie zakladki do okienka z dodatkowa zawartoscia. Jak mozna cos takiego zrobic? przegladam zrodlo strony ale ciezko mi jest dojsc co i jak. pozdrawiam -------------------- Wojtek@7; Wojtek@ogniwo.net; [Simple Forum - 100% - phpclasses.org]; MCP
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Wszedłem, ale nie znalazłem :/
To jest najprawdopodobniej AJAX i tej technologii powinieneś sie nauczyć, jeśłi chcesz robi podobne rzeczy, Pozdrawaiam -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jabol, hover a nie hoover
![]() Sztywne przejście to jest zmiana właściwości display poprzez CSS Kod div.klasa { display : none } div.klasa:hover { display : block } Inny sposób to scrolling/fading. Używa się do tego celu skryptów napisanych w JavaScript. Jest ich dużo, poszukaj w sieci Wyświetlenie zawartości to tylko i wyłącznie Ajax, jeżeli chcesz w ten sposób |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 15:11 |