![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Patrze a tu nowy members. IZA
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2002 Skąd: Mińsk Mazowiecki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A no jest jedna ale czy tylko jedna?
A widzicie ile RePostów otrzymuje? Każdy chce tu dodać cos od siebie ![]() ![]() -------------------- Disconnect
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak to kobieta!!! kazdy samiec dazy do reprodukcji....ostro
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ty to powiedziałeś...
-------------------- Tomasz Wasiluk
Polcode >> Szukamy programistów z pasją |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat jak to kobieta!!! kazdy samiec dazy do reprodukcji....ostro
![]() Z takim podejsciem, to zadna kobieta sie nie odezwie ![]() Maly apel: DROGIE KOBIETY - DAJCIE ZNAC NA FORUM, ZE NA NIM CZASEM SIEDZICIE :!: -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 19.06.2002 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć chłopaki, to ja, wasza jedyna kobieta :wink: na forum oczywiście.
Wpadłam tylko na chwileczkę, bo mam bardzo dużo pracy. Chciałam powiedzieć, że wciąż jestem pod wrażeniem, jak wiele odpowiedzi dostałam na mój mały apel :oops: Forum jest profesjonalnie przygotowane i prowadzone. Pozdrawiam gorąco. |
|
|
![]()
|
|
witam,
milo mi, ze mozna na naszym forum takze i kobiete spotkac... wpadaj ( oczywiscie na forum :wink: ) czesciej bo wtedy panuje lepsza atmosfera. Jakos wtedy kazdy pali sie do roboty ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dokladnie :!:
Kobiety maja pozytywny wplyw na mezczyzn (zwlaszcza na umotywowanie ich checi do roznych dzialan) ![]() Zapraszamy pozostale panie do ujawnienia sie :!: -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Odświerzę wątek, bo zauważyłem, że okres wakacyjny to wzmożona aktywnośc płci pięknej na naszym forum...
Że wymienię: xenka, julia, Supernova, Agnieszka (często czyta z tego co widzę), lisek, agavk, A_nusia.... Aż się człowiekowi miło patrzy na posty pisane w rodzaju żeńskim ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Cytat Odświerzę wątek, bo zauważyłem, że okres wakacyjny to wzmożona aktywnośc płci pięknej na naszym forum...
Że wymienię: xenka, julia, Supernova, Agnieszka (często czyta z tego co widzę), lisek, agavk, A_nusia.... Aż się człowiekowi miło patrzy na posty pisane w rodzaju żeńskim ![]() tylko SETH'a nalezy pilnowac bo znowu kogos 'zjedzie' ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 26.01.2003 Skąd: Myslowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ee tam.. seth jest niegrozny
![]() -------------------- Kamila Romanowska
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Straszne, taka niezauwazana ;(
Witam wszystkich, jako juz niejedyna kobieta ![]() Posune sie dalej - tu jest moja fotka, jakby ktos sie zastanawial, czy jestem podobna do avatarka ![]() Usagi ![]() -------------------- Warsztat: Apache 1.3.27 | PHP 4.3.1 | MySQL 3.23.53 | HandyHTML Studio 2
Na warsztacie: Wędrusie [b]llll 20% |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 26.01.2003 Skąd: Myslowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Kamila Romanowska
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Usagi: niniejszym proszę o wybaczenie
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Plącze sie, gdzie popadnie, odkad webserwis wpadl w klopoty. Jakos nie moge sie zaczepic na zadnym forum
![]() Taka smutna dola bezrobotnego moderatora ![]() Moze tu zagoszcze na dluzej, bo forum jest bardzo specjalistyczne, a przy pracy to sie przydaje. Wiec sie nie dziwcie, jak na mnie traficie ![]() ![]() -------------------- Warsztat: Apache 1.3.27 | PHP 4.3.1 | MySQL 3.23.53 | HandyHTML Studio 2
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 273 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2003 Skąd: Mazury Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
...
![]() ![]() -------------------- <<< EB >>>
|
|
|
![]()
|
|
Bo mi znowu serwer padl
![]() Dobra, zdjecie jest tutaj: Usagi -------------------- Warsztat: Apache 1.3.27 | PHP 4.3.1 | MySQL 3.23.53 | HandyHTML Studio 2
|
|
![]()
|
|
Z wpadki Setha widac juz, ze kobiety lagodza meskie obyczaje
![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.07.2025 - 21:57 |