![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 176 Pomógł: 0 Dołączył: 27.06.2002 Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Chce podzileic wyniki na storny. Robie to jednak tak ze maksymlanie jest wyswietlane 10 linkow (numerkow) do podstorn podzialu. Dodatkowo numerki stron wysietleam w taki sposob, ze jak np. jestem na 5 stronie to wyswietla mi numerki od 3 stron wczesniej czyli w tym wypadku od strony 2 czyli: 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12. Jednak w moim skrypcie mam taki problem ze jak jestem blisko ostaniej strony wynikow to wysietla mi za duzo numerkow stron - czyli wysietla mi numerki storn, ktroych nie ma. Bardzo prosze o pomoc. Ponizej kod mojego skryptu. PS. Numerki zapisuje w tablicy $pages[] = $i; - gdyz te tablice poznije przesylam do SMARTY.
Ten post edytował stal-sw 20.07.2006, 10:06:31 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 504 Pomógł: 2 Dołączył: 31.03.2006 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Temat wielokrotnie poruszany. Wyszukiwarka
![]() -------------------- "Wizja czasu jest szeroka, lecz kiedy sie przez nia przechodzi, czas staje sie waskimi drzwiami"
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 3 Dołączył: 4.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na stronie php.pl tez jest to, tylko trzeba troszeczke pogrzebac
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 04:54 |