![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
mam takie pytanie na stronie mam skrypt co wyswietla linki do filmikow 3.gp (qtplayer) jest to zwykle przekierowanie do pliko i obok mam ikone symbolizujaca filmik. filmik otwiera sie w popup. jest to malo zachecajace dla odwiedzajacego strone i wpadlem na pomysl zeby ta ikona byla miniaturka obrazka z pierwszej klatki filmiku jest to w tedy jakis podglad co to za film i bardziej zacheca... jak to wykonac ![]() odam kod do calej strony i adres jak to dziala...
sorrki za bajzel www.foroskop.mreaktor.8u.pl w dziale filmy |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czytalem ten temat
ale z niego nie wynika nic co by mialo rozwiazac moj problem ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 504 Pomógł: 2 Dołączył: 31.03.2006 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat czytalem ten temat ale z niego nie wynika nic co by mialo rozwiazac moj problem Cytat z tamtego watku. Cytat Niestety nie, id3 dostepne jest tylko dla plikow dzwiekowych, w plikach ze strumieniem audio-video raczej nie ma. Ale do tego celu jak mowilem doskonale nadaje sie rozszerzenie ffmpeg-php , szkoda tylko ze popularnosc tego rozszerzenia nie jest duza, a moze zrobic fajne rzeczy jak np thumby z plikow video : przyklad zastosowania ffmpeg-php w cvsie FileSupply : http://85.128.86.73/fsp/index.php?entry=48...d609860fce01833 Pozwole sobie wyroznic szkoda tylko ze popularnosc tego rozszerzenia nie jest duza, a ![]() ![]() Chyba niedokladnie czytales, bo z tego co widze to o thumb Ci chodzi. -------------------- "Wizja czasu jest szeroka, lecz kiedy sie przez nia przechodzi, czas staje sie waskimi drzwiami"
![]() |
|
|
![]()
|
|
jak ja go czytalem to tej wypowiedzi jeszcze nie bylo
![]() no tak ale jak to zrobic i co potrzebuje to nadal nie wiem |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 504 Pomógł: 2 Dołączył: 31.03.2006 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przeciez wszystko jest na tej stronie tam.
-------------------- "Wizja czasu jest szeroka, lecz kiedy sie przez nia przechodzi, czas staje sie waskimi drzwiami"
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 21:18 |