![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich,
Piszę do Was, ponieważ szukam ludzi do nowego projektu pod kodową nazwą Tomia::Online. Poszukujemy osób, którzy nie boją się wyzwań i chcą się zapisać w historii internetu tworząc coś zupełnie nowego. Więcej info: http://online.tomia.pl/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli składasz ofertę współpracy z wynagrodzeniem, to nie jest to odpowiedni dział. Przenoszę (ewentualnie mnie potem ktoś poprawi)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 3 Dołączył: 29.07.2005 Skąd: Szczebrzeszyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Jaki projekt? jednym słowe wielkie LOL.Narazie poszukujemy ludzi i kompletujemy nasz Team, gdy ten etap będzie już za nami zajmiemy się projektem. Na chwilę dzisiejszą mogę powiedzieć, że to będzie GRA internetowa inna niż wszystkie. Więcej nie mogę zdradzić, bo wszystko jeszcze zależy od pomysłów teamu. szukacie dzieci ktore kręcą niespodzianki? |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Jeżeli chcecie dyskutować na temat ogłoszenia zapraszam na strone ogłoszeniodawcy.
Proszę tu nie robić śmietnika. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 12:32 |