![]() |
![]() |
-Err- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam!
Mam problem z instalacja Apache/MySQL/php na komputerze (Windows XP Professional SP2). Próbowałem już kilka razy, jednak nic nie wychodziło. Bardzo proszę, aby ktoś wytłumaczył mi to krok, po kroku. Z góry dziękuję i pozdrawiam, Err |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
-Err- |
![]()
|
Goście ![]() |
Niestety, nie działa.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety, nie działa. Uważasz że na podstawie tak szczegółowej wypowiedzi ktoś powie Ci dlaczego? Na forum nie ma wróżek i jasnowidzów, którzy domyślą się co Ci nie działa. Podaj jakieś błędy, komunikaty, opisz zachowanie aplikacji, ... A nie: "Nie działa". Następnym razem napiszę Ci "Włącz kompa" i zamknę wątek bo uznam że problem już jest rozwiązany ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 25.06.2006 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 17.07.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wpisz w googlach: "Instalacja php"
Tam jest wszystko jasno i prosto opisane. I są linki gdzie co trzeba zciągnąc. I opis jest stepBYstep ![]() -------------------- php Programinng
NightClubbing Heroes of Might and Magic - Titans Rulezz! |
|
|
-b4rtaz- |
![]()
|
Goście ![]() |
XAMPP, tego nie można nie zainstalować. Co do Krasnala to różnie z nim bywa, ja jednak bardziej polecałbym XAMPP'a.
Pzdr. |
|
|
-jurek38- |
![]()
|
Goście ![]() |
Bardzo dobry i prosty w instalacji jest VertrigoServ
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 17 Dołączył: 13.03.2006 Skąd: Jaworze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja polecam APPSERVER do pobrania http://www.appservnetwork.com/
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:21 |