![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 18.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam druk pisma w doc lub pdf gdzie są wolne pola do wypełnienia. chodzi mi o wypełnianie pisma danymi wpisywanymi z formularza na stronie www, np wypełnianie umowy, karty gwarancyjnej. Dane np imię , nazwisko, kolejny numer są wypełniane na stronie www przez formularz, zapisywane do bazy i drukowane jest pismo orginalne z danymi wpisanymi z formularza. Dzięki za pomoc
Ten post edytował mspi 18.07.2006, 12:20:05 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Proszę poprawić temat wątku. Nie jest zgodny z zasadami panującymi na forum Przedszkole.
2. Cytat (...) Dzięki za pomoc No ale w czym, nie zadałes żadnego pytania, nie wiamy w czym masz problem. Nie potrafisz napisać formularza, nie potrafisz przesłać danych, wstawić do pdf, włączyć komputera ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 18.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem jak wstawić dane do gotowego tekstu
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
taki dokument (pdf), to musisz sobie wygenerować, a nie wypełnić. Co do formatu .doc, to raczej nie bardzo zrobisz to za pomocą php, choć mogę się mylić :|
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
~Cysiaczek masz pewność?
![]() ~mspi zainteresuj się biblioteką FPDI, za jej pomocą możesz otworzyć sobie jakiś dokument .pdf. Potem bazując na metodach dostępnych jeszcze w FPDF powinno udać Ci się wstawić jakieś dane dokumentu i zapisać go już z danymi. Jeśli kiedyś będziesz potrzebował więcej to tutaj: fpdf.de > Downloads > Add-Onp znajdziesz wiele bibliotek rozszerzających możliwości FPDF. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Cóż - nikt nie wie wszystkiego
![]() Ten post edytował Cysiaczek 18.07.2006, 12:35:59 -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
dzieki, a może jakieś jeszcze inne rozwiązania
Ten post edytował mspi 18.07.2006, 13:07:32 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 23:12 |