![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 252 Pomógł: 2 Dołączył: 4.12.2004 Skąd: Skierniewice Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Nie mogę uaktywnić przycisków wstecz, dalej w przeglądarce, mam taki kod:
Dołączam funkcję w body :
Linki mam w postaci: Przeglądarka sygnalizuje błąd o treści: w linii 14, u mnie jest to linia
Co może być nie tak, z tym kodem, ja się nie mogę doszukać błędu... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Błąd chyba mówi Ci wszystko zmienna setPage jest nie zdefiniowana.. gdzie w kodzie jest określone setPage?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 252 Pomógł: 2 Dołączył: 4.12.2004 Skąd: Skierniewice Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
faktycznie, niemniej jednak nie rozwiązałem problemu, teraz już kompletnie nie mam pojęcia co jest nie tak
Kod
w body mam
linki bez zmian, tak jak były. Strony są ładnie pobierane ale nie działa mi w dalszym ciągu ta historia. Ten kod który podałem wyżej jest kodem praktycznie w całości pobranym z bloga Anakina (wziąłem go do testu jako w 100% działający) , wyciąłem tylko fragmenty odpowiadające za style, oraz adres url z ktorym się łączy skrypt, reszta jest tak jak była. Może gdzie indziej leży błąd, sam już nie wiem... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 09:41 |