![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam !
mam taki oto kod
oraz zmienną ktora wygląda tak :
Chciałbym aby ten kod podany u góry[ten pierwszy] był wyświetlany zamiast zmiennej $r21 próbowałem juz na wiele sposobów i zawsze wyskakuje jakiś błąd np Parse error: syntax error, unexpected T_IF gdy stosowałem składnię heredoc:
ale wtedy nie wyświetlało mi oczekiwanych rezultatów warunków, tylko to co jest w zmiennej thx z gory za odp ![]() pzdr. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W tym pierwszym kodzie, zamiast robić echo przypisz zmiennej $r21 te wartości i później ją doklejaj.
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
O to chodzi? -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
rozwiązuje to problem z warunkiem ale pojawia się problem z tym co ma zapisać do pliku[cos jest ze srednikami]
:
Ten post edytował krytykst 13.07.2006, 13:51:31 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
A. No widzisz. To jest tak. Jak używasz takiej konstrukcji:
Musisz poczytac więcej w manualu o sklejaniu stringow:/ Ten post edytował Cysiaczek 13.07.2006, 14:00:48 -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
teraz już tak sie pogubiłem, że nie wiem co poprawiać a co zostawić :|
|
|
|
![]()
|
|
tak powinno dzialac -------------------- To think for yourself you must question authority and
|
|
![]()
|
|
wielkie thx Cysiaczek wszystko działa
gdyby nie ty grzebał bym się z tym pewnie kilka nocy pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 05:47 |