![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 504 Pomógł: 2 Dołączył: 31.03.2006 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czolem.
Problem jest nastepujacy. Oto glowne czesci kodu. Kod if (!is_uploaded_file($_FILES[item_uploaded_media][tmp_name])) { throw new Exception("Nie mozna zaladowac pliku"); } // CALA ZABAWA Z TABLICA FILES if(!move_uploaded_file($media_tmp, $media_link)) { throw new Exception("Nie mozna zaladowac pliku); } chmod($media_link, 0744); if (is_uploaded_file($_FILES[item_uploaded_image][tmp_name])) { // CALA ZABAWA Z TABLICA FILES if(!move_uploaded_file($image_tmp, $image_link)) { throw new Exception("Image can't be uploaded"); } chmod($image_link, 0744); } Sciezka dla pliku media to.. username/av/ Sciezka dla obrazu to username/images/ Problem polega na tym ze dla potencjalnego pliku mp3 10KB i obrazka 1KB, po zakonczeniu skryptu w katalogach mam /av/muzyczka.mp3 10KB i /images/obrazek.jpg 1KB /images/muzyczka.mp3 1KB Pytanie. Skad sie bierze mp3 o wielkosci obrazka w folderze images ? -------------------- "Wizja czasu jest szeroka, lecz kiedy sie przez nia przechodzi, czas staje sie waskimi drzwiami"
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
może coś źle czytam, ale pokazałeś tylko ify które sprawdzają czy plik jest uploadowany... nie widz enigdzie komend odpowiadających za wrzucenie pliku od odp. katalogu...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. php Pro? Wolne żarty. Przenoszę na php
2. Złe bbCode, jak już otworzę, proszę poprawić. 3. "Czołem" ? A co to za durny temat? Jak wymyślisz inny, lepszy, spełniający wymagania określone w Regulaminie to wyślij mi go na PW. Wtedy otworzę wątek. (Proszę rózwnić o podanie linku do tego wątku) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 04:55 |