![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 20.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
potrzebuje przy wysylaniu na serw. zablokowac wszystkie pliki oprocz PDF
jaki dac typ pliku ![]() gdzie mozna gdzies znalezc liste wszystkich typow plikow ? kiedys taka mialem ale mi gdzies wcielo ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
http://pl.wikipedia.org/wiki/MIME i pdf to application/pdf
edit: ehhh spóźniłem się.. Ten post edytował kwiateusz 11.07.2006, 22:08:19 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 20.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzieki za szybka odpowiedz
![]() ale mam teraz problem ... nie wiem czemu ale skryp przy pdf-ie sie wysypuje wklejam caly kod pliku
to jest wersja dla gif,jpg itd .... przy tych plikach jest prawie wszsytko ok .... jak wrzuce plik worda albo flasha to zwraca komunikat ze jest zly format pliku ale jak juz wrzuce tego pdf-a albo mp3 albo plik *.chm to skrypt zaczyna wariowac ... podaje wtedy komunikat "nie wybrales nazwy firmy" (to przy pdf-ie) albo "blad przy wysylaniu pliku" (to przy mp3 albo chm) i nie wiem czemu tak jest (nazwa firmy oczywiscie jest wpisana w formularzu) to samo sie dzieje jak zmienilem te type mime na application/pdf .... tez wurzuca ze nie podalem nazwy firmy mimo ze wszystko w form. jest oki ![]() w czym tkwi problem ? za duzy rozmiar pliku moze ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Zrób poprostu testowanie rozszerzenia
I robisz
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 01:35 |