![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2006 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Robie kurs cwiczenia praktyczne w php 5 Tworzenie stron internetowych autorstwa Andrzeja Kierzkowskiego i mam taki problem chodzi o skrypt z ksiazki 4-28.php: nie wiem czemu ale nie dziala poprawnie tzn nie dodaje kolejnych rekordow: OTO kod:
Nie dziala wlasciwie tylko dodawanie rekordow, usuwanie dziala bez zarzutow ,nie wiem moze to cos z : "form method" tym na koncu kodu please help me Ten post edytował neoangin 11.07.2006, 13:42:38 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Twoja wartosc to 'DODAJ' a ty porównujesz ją do 'dodaj'
Sie zdecyduj ![]() Przenosze. z php5 to ma niewiele wspolnego. ps: i uzywah wlasciewego bbcode: [php] edit: @bigZbig uzyto bbcode html, a tu mamy kod php z malą wstawką html. Lepszym bbcode bylby php -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 740 Pomógł: 15 Dołączył: 23.08.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W insercie zamiast "ksiazka telefoniczna" powinno byc "ksiazkatelefoniczna"
Jesli ten kod wyglada identycznie w ksiązce jak to co tu wkleiles to jego autora prosilbym aby sam sie doksztalcil zanim zacznie uczyc innych. I nie mam tu na mysli pomylki w nazwie tabeli. --- edit --- @nospor - moim skromnym zdaniem kolega uzyl wlasciwego bbcode. Jak widze blad zwiazany z formatowaniem (brak wciec) wciąż jest niepoprawiony. Ten post edytował bigZbig 11.07.2006, 14:00:46 -------------------- bigZbig (Zbigniew Heintze) | blog.heintze.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2006 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziekowac --- zmienilem nazwe tabeli i poprawilem dodaj----i jest cacy , chyba musze zmienic mojego lapciaka bo juz slepne od tych malych literek :] , co do ksiazki to rzeczywiscie jest tak jak powinno byc czyli to ja sie machnolem przy przepisywaniu , bo oczywiscie autor nie dal zadnej dyskietki (ks. z 2004)...pozdr
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 740 Pomógł: 15 Dołączył: 23.08.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Krytykujac jakosc kodu bralem pod uwage sposob lamania linii oraz przemieszanie tagow pisanych wilekimi i malymi literami. Nie wiem czy to autor popelnil takie dzielo czy to Twoja tworcza swoboda. W kazdym razie nie jest to przyklad kodu wzorcowego.
-------------------- bigZbig (Zbigniew Heintze) | blog.heintze.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
@bigZbig - śmieszne łamanie lini to dlatego, że ten kod musiał wejść na stronę w książce
![]() ![]() Pozdrawiam -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 02:53 |