![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 8.08.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukam i szukam rozwiązania odotyczącego pobierania stron. Mianowicie chciałbym za pomocą php odczytać dowolną astronę, przerobić ją wg. własnego widzi-mi-sie i następnie wyświetlić np. w okienku iframe. Szukałem w archiwum forum, ale też nie moge znaleźć nic jednoznacznego. Mógłbym prosić o jakieś wskazówki czego gdzie szukać? Nawet nie zależy mi na gotowym skrypcie, tylko na linkach z faq itp.
Z góry thx. -------------------- GaldoMedia - http://galdomedia.pl
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poczytaj o [manual:a7b3e39f03]fsockopen[/manual:a7b3e39f03] + komentarze do nich na stronie manuala. Poszukaj tez o tym na forum... bylo juz kikla przykladow odnosnie pobierania stron.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2003 Skąd: 3rd ball of mud behind a big ball of burning gas Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja również proponuje lekturę o: [manual:5cf5a9483e]curl[/manual:5cf5a9483e].
Pozdrawiam. ------ link poprawiony przez Setha -------------------- It's Time to Join the PLD Linux Generation!
<? while (!$success) { $try++; } ?> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 00:50 |