![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 435 Pomógł: 40 Dołączył: 16.02.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć!
Ostatnio zrobiłem projekt strony internetowej, mianowicie http://156.17.100.89/~krzys/antek/introvita/ . Zdjęcie stetoskopu nie jest niestety moje, dlatego w najbliższym czasie je wymienię. Wiem, że strona jest cała "niebieska", jednak nie za bardzo wiedziałem co wprowadzić, dla uzyskania większego kontrastu. Strona jest oczywiście zgodna z xHTML 1.0, starałem się ułożyć w miarę semantyczny kod. Proszę o zgłaszanie wszelkich (ewentualnych ![]() Proszę także o dodanie oceny dla strony w skali 1/10 ![]() Na wszelki wypadek podaje jeszcze raz adres strony: http://156.17.100.89/~krzys/antek/introvita/ Pozdrawiam, Antoni Ten post edytował ano 11.07.2006, 11:59:16 -------------------- Linkedin | ...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Co z tymi literkami? Innych kolorów nie było do nich można zastosować? Nic nie widziałem, nawet jak podkręciłem kontrast i jasność na maksimum. Proponuje zrobić strone tak, żeby było widać literki
![]() -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 435 Pomógł: 40 Dołączył: 16.02.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O jakie literki Ci chodzi?
![]() -------------------- Linkedin | ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Od razu się zmityguję - ta strona po prostu działa w miarę normalnie pod IE. Pod FF jest tak jak mówiłem - podejrzewam, że nie testowałeś jej na innych przeglądarkach? Pod IE wygląda moim zdaniem po prostu normalnie - jest przejrzysta.
Ten post edytował Cysiaczek 11.07.2006, 11:59:34 -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Testowałem ją pod Operą 9, Firefoxem i IE... na każdej wygląda identycznie. Może wystarczy odświeżyć stronę (tło mogło Ci się nie załadować)?
-------------------- Linkedin | ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() ![]() 1) ten luk na topie wydaje mi sie ze jakis pofalowany jest (moze to moje LCD plywa)-ale efekt jest 2)top malo mowi, ze strona jest przychodzi- daj jakies zdjecie lekarki (ladnej i tej sluchawki) 3) daj wiekszy efekt w menu na onmouse over- nie widac ze ta linia pod tekstem zmienia kolor, 4)prostokat na dole ma za duze zaokraglenia- lepiej daj mniejsze i zmniejsz go albo dodaj tam adres czy nr. do przychodzi kolor czcionki jest fajny i pasuje. 8+/10 ![]() -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
A czy właśnie ta "słuchawka" nie świadczy o tym, że jest to strona przychodni? W sumie próbowałem wcześniej wpasować zdjęcie jakiejś lekarki, ale nie wiedziałem za bardzo gdzie je dać. W końcu wybrałem stetoskop...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wlasnie nie bardzo widac
![]() rownie dobrze moze to byc producent, hurtownia itp. -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
Hmm.. a w logo ten tekst: "nowoczesna przychodnia" nie rzuca się w oczy
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 634 Pomógł: 14 Dołączył: 27.05.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo fajne, pod FF chodzi normalnie -> 9/10
tylko w menu z boku jakas mi sie ni podoba ta strzalka na hover-ach pozdrawiam Ten post edytował nasty_psycho 11.07.2006, 14:45:49 |
|
|
![]()
|
|
Wymieniłem strzałkę, lepsza? (stara strzałka również mi się zbytnio nie podobała...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 698 Pomógł: 3 Dołączył: 28.03.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wygląda ładnie, ale jedna rzecz mnie irytuje. Górna część strony jest ogromna... Mam okazję posiedzieć na 1024x768 i ponad połowa widocznego obszaru to pusta przestrzeń. A poza tym bardzo ładnie
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Ok, poprawiłem na strict.
A
zmieniłem na
może być? -------------------- Linkedin | ...
|
|
|
![]()
|
|
Niestety. Ani FF 1.0.1 (wiem - stare), ani Netscape 8.0.4 na Windows XP nie wyświetlają poprawnie Twojej strony. Robi to za to IE. Odświerzanie nie pomaga. :|
-------------------- To think for yourself you must question authority and
|
|
![]()
|
|
Pokaż jakiegoś print screena, żebym mógł zobaczyć w czym tkwi problem.
Aha, jak wam się podoba pomysł, żeby umieścić:
Przy czym h1 i h2 jest ukryte pod obrazkiem. To dla tych, którzy nie mają włączonego wyświetlania obrazków. Nie wiem tylko czy google by za to nie zbanowało :/ Ten post edytował ano 11.07.2006, 13:16:16 -------------------- Linkedin | ...
|
|
|
![]()
|
|
http://kvk.host.sk/ <--- FF
Masz tam - żeby forum nie zaśmiecać. Ten post edytował Cysiaczek 11.07.2006, 13:57:57 -------------------- To think for yourself you must question authority and
|
|
![]()
|
|
Eh, widocznie pod twoją przeglądarką nie działa
:/ Za bardzo nie wiem jak mogę to poprawić. -------------------- Linkedin | ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 112 Pomógł: 20 Dołączył: 10.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Zdjęcie stetoskopu nie jest niestety moje, dlatego w najbliższym czasie je wymienię. Sprawdź tu: http://morguefile.com/archive/?display=88195 Co do strony - przejrzyście, owszem. Ale niestety IMHO aż za bardzo, co zmienia "przejrzyście" na "pusto"... Ale, jesteś na dobrej drodze :) pozdr. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 475 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No, no.
Pod wrażeniem jestem ![]() Podoba mi się kolorystyka, top. Może troche dół do poprawy ale pełen szacunek. Ocena: 9/10. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 05:39 |