![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 530 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam taki problemik z operą. Otóż strasznie się cache'uje całe forum. Pisze posta, klikam odsyłacz do subforum... i nie widze, że napisałem posta :|
Czy wiecie jak wyłączyć cache'owanie stron (ale nie grafiki i css) odnośnie tylko for internetowych? ----------- ps. proszę przenieść do inne/ itp , bo zapomniałem że jest taki dział ![]() Ten post edytował Master Miko 10.07.2006, 11:38:22 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Przenosze.
Narzedzia->Preferencje->zaawansowane->Historia->sprawdzaj dokumenty = zawsze -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 530 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jest taka opcja żeby
Cytat tylko for internetowych ![]() --- dzięki za przenoszenie ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
no, jesli ci chodzilo tylko o fora.... jest wogole takie cudo?
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Bardzo by się przydało...
Np. w jakiś preferencjach dla konkretnych stron: Sprawdzaj zawsze dla... (możnaby manualnie ustawiać...) -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 14:38 |