![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 14.08.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znacie jakies dobre serwery platne jednorazowo tzw wieczyste raz place mam na cale zycie do 350zl?? prosze o szybka odpowiedz najlepiej na mail kilerek17@wp.pl gdyz rzadko tu wchodze nie mam netu....
[/list] |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 14.08.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
prosze o szybka pomoc
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja proszę o szybkie przeczytanie regulaminu i poszukanie na forum, ponieważ temat taki lub podobny był setki razy.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
nie mam internetu ani czasu ja robie strony wap nie www prosze pomoz mam malo czasu rzadko tu wchodze raz na 2 tyg
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat nie mam internetu ani czasu ja robie strony wap nie www prosze pomoz mam malo czasu rzadko tu wchodze raz na 2 tyg
Wyobraź sobie że ja też nie mam czasu... Ale czas na oczekiwanie na odpowiedź masz, tak? Masz tutaj link - http://www.freeserv.pl :-) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Siedze w kafejce i czekam wiec blagam o pospiech
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A 40 zl rocznie to duzo ? Bo mi sie wydaje ze nie za drogo jak na profesjonalny serwer, a takie oferty mozna znalezc bez wiekszego klopotu
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 13:30 |