![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2006 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.Mam taki mały problem. Na stronie w księdze gości skrypt mi nie zapisuje wpisów do pliku(atrybuty pliku są zmienione) to znaczy nie przenosi danych, ale na kompie w domu działa wszystko jak należy a na serwerze nic. Czy są jakieś wymagania serwerów co do skryptów php.
księga na stronie Ksiega gosci |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Przyczyn może byc wiele, ale skor masz dobre chmody, to stawiam na użycie przez Ciebie złych ścieżek dostępu do pliku, lub ewentualnie na niektórych serwerach masz wyłączony dostęp do plików.
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodaj ten kod na poczatku skryptow tej ksiegi - jesli zacznie dzialac to prawdopodobnie jest to problem w register_globals, z ktorego wiekszosc hostingow sie wycofala. Pozdrawiam. -------------------- Błyśnij, nim zgaśniesz...
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2006 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystko działa jak należy. Wielkie dzięki. Jestem nowy i początkujący w php. Fajne forum i będę tu częstym bywalcem. Poz. Jak może ktoś mnie naprowadzić gdzie i co czytać aby się nauczyć podstaw, na razie mam cienką książkę Programowanie w php z komputer świata która mnie wciągał w to wszystko. -------------------- Początki php, trochę C++
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 07:25 |