![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 10.09.2005 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam mam kolejny problem.
Postanowilem jezyk oprzec o sesje
no ale to chyba nie jest dobre rozwiazanie bo jak chce zmienic jezyk to nadal mi zostaje w zmiennej sesyjnej stary jezyk. Jak zapisac ze przy zmianie jezyka zapisuje mi nowa wartosc do zmiennej sesyjnej lang?? Bo chce zrobic skrypt wielojezykowy i caly czs mi sie sypie dzieki wielkie |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Używasz operatora '==' co oznacza porównanie - aby przypisac musisz użyc operatora '='. Proponuję manual na początek, bo twój błąd jest błędęm takim samym, jak każdy błąd ortograficzny języka polskiego.
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
IMO Twoje rozwiązanie jest troche bez sensu
![]() ![]() ![]() -------------------- Błyśnij, nim zgaśniesz...
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Tak troszkę łopatologicznie, ale chociaż działa :| Ten post edytował Cysiaczek 8.07.2006, 11:04:16 -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm ale Twój kod ograniczy się do zmiany między dwoma językami, wykluczając obsługę większej ilości (tak mi się zdaje). Poza tym nie powinno być przypadkiem:
Ja bym przerobił Twój kod następująco:
Nie testowałem, ale chyba działa ![]() Ten post edytował dopy 8.07.2006, 11:13:49 -------------------- Błyśnij, nim zgaśniesz...
![]() |
|
|
![]()
|
|
Tak. Pamietaj, że nie podaję Ci gotowego kodu, a jedynie ograniczam się do przykładu. Całą otoczkę to juz sobie musisz sam wykombinować.
-------------------- To think for yourself you must question authority and
|
|
![]()
|
|
A no i @podziak pamietaj zeby nie dawac userom nigdy wolnej reki typu:
Bo "dowcipnych" nie brakuje ![]() ![]() -------------------- Błyśnij, nim zgaśniesz...
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:49 |