![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 3 Dołączył: 18.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam sobie dwa okienka, jedno z iframem, ktory robi za edytor wysiwyg (designMode = on, contenteditabe..), ktore jest rodzicem drugiego okna. Wykonuje sobie teraz pewne operacje w drugim okienku, w wyniku ktorych do iframe'a powinna trafic pewna tresc. Aktualnie robie to tak:
Niestety, jak mozna sie domyslic, dodaje to tresc zmiennej html na koniec iframe'a. Chcialbym natomiast, zeby dodawal w miejscu, gdzie jest obecnie znan zachety. Jak to zrobic? Z gory dziekuje ![]() Pozdrawiam Ten post edytował ferr 7.07.2006, 19:24:07 -------------------- Praktyczne wprowadzenie do JavaScript dla poczatkujacych!
Simplicity of web programming - ferrante.pl blog Functionite - szkolenia JavaScript |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem jak to się ma do iframe, ale może ten link będzie pomocny.
http://www.alexking.org/index.php?content=...ipt/content.php -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 3 Dołączył: 18.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kurcze, nie bardzo potrafie sobie z tym poradzic :/. Powiem wrecz, ze jestem bezradny. Naprawde nikt nie mial do czynienia z przypadkiem gdy do edytora wysiwyg trzeba bylo wstawic cos swojego?
![]() -------------------- Praktyczne wprowadzenie do JavaScript dla poczatkujacych!
Simplicity of web programming - ferrante.pl blog Functionite - szkolenia JavaScript |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 10.12.2005 Skąd: Stalowa Wola / Wroclaw Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
document.getElementById('edit').contentWindow.document.execCommand('InsertImage', false, sciezka_do_zdjecia);
Troche sie chrzani na po IE (właśnie z tym walczę) -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 21:45 |