![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-darecznik- |
![]()
|
Goście ![]() |
siema jestem poczatkujacy i mam mały problem odnosnie wyswietlania tekstu itd... otóz chciałbym aby po kliknieciu na LINK zawartosc była wyświetlana pomiędzy menu prawe i meny lewe na tej samej wysokosci
otóż wyświetla mi tak ![]() http://www.darecznik.w.tkb.pl/s/index.php?go=2
być moze namieszałem cos prosił bym o poprawienie błedu i wysłanie całego DOBREGO kodu:) sory za kłopot pozdrówka ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wywal te tabele i użyj DIV
![]() |
|
|
-darecznik- |
![]()
|
Goście ![]() |
a mógłbys dokładniej wytłumaczyc z tym DIV?
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2006 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam też jestem na początku ale zrób tak nie wiem czy działa ok bo bym musiał dorabiać plik.
Ten post edytował Ozarys 8.07.2006, 18:58:07 |
|
|
-darecznik- |
![]()
|
Goście ![]() |
nie stety po wklejeniu powyzszego kodu wyswietlana jest pusta strona czy mógłby ktos mi pomóc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pomoże ktoś czy nie? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2006 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
taki bład był mały
U mnie jest ok tekst jest pomiędzy menu lewe i prawe.
-------------------- Początki php, trochę C++
|
|
|
-darecznik- |
![]()
|
Goście ![]() |
Dziękuję ziomek naprawde mi pomogłes pozdrooooo!!!!!!
witam jescze jedno małe pytanko odnosnie http://www.darecznik.w.tkb.pl/s/ chciałbym aby prawe menu było na samym brzegu tak jak lewe menu ![]() ![]() ![]() kod jest powyzej Ozarys napisał ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 288 Pomógł: 12 Dołączył: 2.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprobuj pokombinowac z linia 30;d
|
|
|
-darecznik- |
![]()
|
Goście ![]() |
nie rozumiem oco chodzi zmieniałem parametry ramek i dalej to samo nie rozumiem tego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no juz sobie poradziłem:) dzieki |
|
|
![]()
|
|
No i co z tą stroną coś ci nie wychodzi wszystko pogmatwane masz.
-------------------- Początki php, trochę C++
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:52 |