![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 353 Pomógł: 50 Dołączył: 28.07.2005 Skąd: Łaziska Górne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Efektem tego skryptu jest Parse error: syntax error, unexpected ';' in d:\Apache\Apache\htdocs\sklep\zamuwienie.php on line 37 funkcje head(); open_menu() category_list() koszyk_mini() close_menu() foot() znajduja sie w pliku functions.php i działają na 100% błąd jest gdzieś w powyzszym skrypcie tylko niewiem gdzie. Ten post edytował PanGuzol 6.07.2006, 19:06:02 -------------------- Sposób na życie? Uśmiech na twarzy :D
"Widzę więcej, wiem więcej, tak to jest mniej więcej" "NIE kradnij, rząd nielubi konkurencji" |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 112 Pomógł: 20 Dołączył: 10.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat błąd jest gdzieś w powyzszym skrypcie tylko niewiem gdzie. No jak to gdzie, w lini 37, przecież nawet parser ci powiedział to :P popatrz dokładnie, czy nie widzisz czegoś dziwnego w tej lini, zaraz pod else? pozdr. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
php -> Przedszkole
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 353 Pomógł: 50 Dołączył: 28.07.2005 Skąd: Łaziska Górne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie zauważyłem
![]() ![]() No ale niestety to nie jest jedyny błąd :/ nastepny brzmi Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in d:\Apache\Apache\htdocs\sklep\zamuwienie.php on line 64 a skrypt wyglada w całości tak:
-------------------- Sposób na życie? Uśmiech na twarzy :D
"Widzę więcej, wiem więcej, tak to jest mniej więcej" "NIE kradnij, rząd nielubi konkurencji" |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Co tutaj jest źle? Jak to co? Temat wątku. ![]() Prosze zajrzeć do Regulaminu oraz do Zasad pisania na forum Przedszkole a potem przesłać mi na PW poprawny zgodny z powyższymi temat wątku, do tej pory wątek zamykam. P.S. W wiadomości proszę o linka do wątku. ------------- Otwieram. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Linia 59
Brakowało "ciapka" na końcu ![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Dzieki za pomoc. no ale kto pyta nie błądzi. No i kolejny błąd którego nie widze brzmi
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in d:\Apache\Apache\htdocs\sklep\zamuwienie.php on line 76 mam nadzieje że to ostni błąd bo msze mieć to gotowe na 15 :/ Ten post edytował PanGuzol 7.07.2006, 11:12:02 -------------------- Sposób na życie? Uśmiech na twarzy :D
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Dalej to samo :/
-------------------- Sposób na życie? Uśmiech na twarzy :D
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
~PanGuzol jeszcze jeden taki post i mże być problem z zinterpretowaniem Twoich poczynań jako ... lenistwo.
Mamy Ci sprawdzać składnie czy jak? W linni 4 masz byka, przeciez widac że kolorowanie nawet jest złe. Zapraszm do poczytania: Łańcuchy znaków (string) |
|
|
![]()
|
|
Dziekuje za odpowiedź
![]() -------------------- Sposób na życie? Uśmiech na twarzy :D
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:51 |