![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 5.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem wygląda następująco:
Zainstalowałem binarkę Apacha (2.0.53) pod windowsa XP (+oczywiście php -4!,i MySql), wszystko nawet chodzi, ale jak próbuję wyświetlić stronkę pod localhostem to nie ładuje mi grafiki, tzn, żadnych zdjęć, tylko ewentualnie tekst alternatywny.. (rzecz jasna do katalogu w którym jest ta stronka wrzuciłem zdjęcia) Proszę pomóżcie... SAm należę raczej do zielonych, dopiero się uczę, instalnąłem sobie apacha, żeby móc testować stonkę (skrypty php) Ten post edytował ActivePlayer 6.07.2006, 11:47:49 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
autor tematu zastanowi się co zrobił nie tak jak powinien i da mi znać na PW. dokonamy poprawek i temat otworze
otwieram, czekam na poprawki autora w poscie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 5.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już rozwiązałem problem, gdyby ktos miał podobny:
U mnie działo się tak dlatego, że jpg które wrzucałem na stronę były nie tyle ukryte co zaszyfrowane (zwykła szyfrowanie windowsowskie).. Dziwna sprawa, Apacz ich nie czytał, a podgląd edytora htmla widział je bez problemu Wystarczyło odszyfrować i gotowe Pozdrawiam wszystkich |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 05:32 |