![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 3.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może temat nie związany z programowaniem php, ale nie wiedziałem gdzie go umieścić. Poszukuję nazwy/linku firmy która zajmuje się wydawaniem certyfikatów w określonych kategoriach np. HTML, JavaScript, php itp. Tj. przysyłają mi na e-maila zadania, które muszę rozwiązać w ciągu np. tygodnia. Ja odsyłam je i jeżeli rozwiązałem np. 80% dobrze to wystawiają mi certyfikat. (oczywiście za opłatą). Kiedyś znalazłem taką firme. Miałem nawet zadania ale nie mialem czasu zeby je zrobic.
Ten post edytował konrado 5.07.2006, 15:54:38 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat ale nie wiedziałem gdzie go umieścić HydeparkTam też przenosze -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Noooo - Ja też chcę
![]() -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
$657,97
*3zł =2072,6 zł za Zend Certtified Engineer ![]() Na tym drugim jest tylko php4 za $50 -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 204 Pomógł: 0 Dołączył: 26.12.2003 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 3.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jakies polskie firmy? Lub chociaz po polsku?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat A jakies polskie firmy? Lub chociaz po polsku? Nie spotkalem sie zeby certyfikaty dotyczace programowania byly w jezyku polskim -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:42 |