![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 634 Pomógł: 14 Dołączył: 27.05.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy jest jakis gotowy skrypt php, ktory ulatwia/zarzadza includowanymi plikami, bo mam ostatnio probelm z pisaniem takiego sporego projektu w ktorym to musze includowac z PEAR, i z kilku innych bibliotek.
Dziekuje z gory. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
To chyba zależy od tego jak ma zarządzać. Ma np. automatycznie includować wymagane pliki?
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 634 Pomógł: 14 Dołączył: 27.05.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie automatycznie bo do tego jest __autoload().
Pisalem program na windows i wszystko gralo, jak go przenioslem na linuxa (fedora5), to mi zacza srac, ze niema takiej klasy albo ze niemozna czgostam redeklarowac, itd. zaczolem zmieniac pathy, i dzialalo, ale tylko po czesci, pliki pear to sie niechca includowac, robie chdir, i dopiero wtegy chodzi, to wszytko przez to ze u mnie pear jest w "cpLib/pear/", dlatego podszebuje jakiegos managera co mi ulatwi includowanie i bedze sam sprawszac pathy, bo samemu mi sie nie chce pisac, i tak projekt jest sopry... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Aha, rozumiem problem, ale nie znam takiego skryptu :/ Sam bym napisał
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 18:37 |