![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 642 Pomógł: 2 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Ojejku.abc.pl Jest to strona ze smiesznymi filmikami , reklamami , parodiami , kreskowkami . Narazie jest dosyc malo filmikow ale strona istnieje od wczoraj i dopiero sie rozwija . Chce zebyscie ocenili czy oplaca sie robic taki serwis . (Prosze nie oceniac skryptu bo strona jest na gotowym kupionym skrypcie ) -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moim zdaniem pomysł nietrafiony. Już istnieją takie strony, polskie (smog.pl) jak i zagraniczne (youtube.com, a nawet videos.google.com), które osiagneły juz dużą popularnośc. Trudno będzie się przebic.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 402 Pomógł: 0 Dołączył: 20.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
szczeoglnie ze filmiki w serwisie brane sa z youtube...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 642 Pomógł: 2 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Wlasnie chodzi o to ze malo narazie jest takich stron . Polskie to moze 3 - 5 takie porzadne , a ja mam nieograniczony miesieczny limit wiec mysle ze to sa dobre warunki.
Cytat szczeoglnie ze filmiki w serwisie brane sa z youtube... Przeciez ja nie mam zamiaru konkurowac z yourtube czy google bo wiadomo ze nie mam szans no ale mam zamiar stworzyc serwis a'la maxior. Ten post edytował [Lethys] 4.07.2006, 14:32:33 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja się tylko waham nad sklasyfikowaniem tego tematu: reklama czy chęć oddania do oceny serwisu. Może sam autor się wypowie w tej kwesti?
Ocena: 2/10 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 0 Dołączył: 18.01.2004 Skąd: rzeszów / kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dużo jest już w wersji pl takich agregatów treści a to że będzie kolejny to nic wielkiego, content z zewnątrz, koszt niewielki to niech przynajmniej treść będzie podawana w sposób przystępny i schludny.
Czy się opłaca? Kwestią czasu jest aby takich serwisów zaczęła powstawać cała masa będziemy obserwowoać wysyp z serii opisy do gg ![]() Patrze tak sobie na ten serwis i śmiem stwierdzić że dużo pracy przed tobą ![]() |
|
|
![]()
|
|
Ja się tylko waham nad sklasyfikowaniem tego tematu: reklama czy chęć oddania do oceny serwisu. Może sam autor się wypowie w tej kwesti? Ocena: 2/10 raczej chęć oddania do oceny serwisu ;D , php.pl to przeciez nie katalog stron gdzie sie daje do reklamy. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 505 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nic specjalnego, takich stron jest na pęczki - kazda lepsza niz w/w
-------------------- /dev/blog : http://www.santyago.pl/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Do bani przez:
- logo - ogolnie layout - FILMIKI SIE NIE LADUJA! - 'Posiadasz 9 punktow zanim bedziesz musial sie zarejestrowac.' swietnie, ale co z tego? Niejasny komunikat. |
|
|
![]()
|
|
Do bani przez: - logo - ogolnie layout - FILMIKI SIE NIE LADUJA! - 'Posiadasz 9 punktow zanim bedziesz musial sie zarejestrowac.' swietnie, ale co z tego? Niejasny komunikat. 2 pierwsze rzeczy to kwesta gustu a do dwoch nastepnych zgodzic sie nie moge bo filmiki sie laduja a komunikat jest jasne chyba ze ty masz problemy z jego zrozumieniem .No coz wyjasnie ci : 'Posiadasz 9 punktow zanim bedziesz musial sie zarejestrowac.' czyli tzn ze jezeli wykorzystaz te 9 pkt to bedziesz musial sie zarejestrowac 1 filmik = 1 pkt -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 402 Pomógł: 0 Dołączył: 20.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat ' date='4.07.2006, 18:31 ' post='271075'] komunikat jest jasne chyba ze ty masz problemy z jego zrozumieniem .No coz wyjasnie ci : 'Posiadasz 9 punktow zanim bedziesz musial sie zarejestrowac.' czyli tzn ze jezeli wykorzystaz te 9 pkt to bedziesz musial sie zarejestrowac 1 filmik = 1 pkt no nie wydaje mi sie. jak to przeycztalem to tez sie zastanawialem co to znaczy. polska jezyk trudna jezyk. o logice nie wspominajac. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 347 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2005 Skąd: Inowrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat 2 pierwsze rzeczy to kwesta gustu Ale wykonanie okropne, wiec gustu w to nie mieszaj :/ Strona od razu odrzucila mnie od monitora. Kup jeszcze design bo ten lezy i kwiczy. Komunikat j/w -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 18.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat ...bo filmiki sie laduja... Napewno nie w operze. Tak sie zastanawiam po co ta rejestracja, i kto będzie chciał się rejestrować żeby obejrzeć więcej niż 9 filmików. Czyżbyś potrzebował adresów do listy spamersk... oh sory mailingowej? Ten post edytował DjKermit 4.07.2006, 19:07:20 -------------------- emiker
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Zamiast rzucac sie na opinie niezgodne z twoim widzi-mi-sie lepiej usiadlbys i przemyslal to co inni ci pisza. Jesli piszemy ze filmiki sie nie laduja to nie jest z naszej strony to zaden psikus, zart sytuacyjny. Po prostu filmy sie nie laduja.
Co do komunikatu: 'Posiadasz 9 punktow zanim bedziesz musial sie zarejestrowac.' Jest Ci znane pojecie tworzenia zrozumialych komunikatow? Trzeba sie domyslac o co chodzi. Poza tym: komunikat jest po prostu nieskladniowy! 'Posiadasz 9 punktow' - super! 'zanim bedziesz musial sie zarejestrowac' - zanim? Kiedy? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 13:21 |