![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 62 Pomógł: 0 Dołączył: 29.06.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam mam takie pytanie chcialbym wydrukowac lub skopiowac tabele z mysql i nie wiem jak to sie robi prosze o pomoc jesli to mozliwe.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 401 Pomógł: 5 Dołączył: 14.09.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co znaczy wydrukowac lub skopiowac?
Czy chodzi Ci o wydruk stuktury na papierze, czy wydruk na ekran, a kopiowanie to co - zapisanie do pliku, skopiowanie doinnej bazy. Jak widzisz watpliwosci jest wiele, wiec zacznij od nowa, napisz jak to wyglada, do czego Ci to potrzebne, bo szklana kula w tym wypadku wymieka. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 62 Pomógł: 0 Dołączył: 29.06.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
chodzi mi zarowno o wydruk na papier jak i zapisanie do pliku worda, z gory dzieki za pomoc, jestem laikiem w tych sprawach dlatego nie umialem dokladnie wytlumaczyc na poczatku.
Prosze o pomoc najbardziej mi zaleazy jak zrobic zeby te tabele i dane zapisac do pliku worda Witam jeszcze raz i jeszcze raz prosze o pomoc. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 20:47 |