![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 4.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam wszystkich serdecznie
mam dość rozległy problem potrzebuje zrobić dynamiczny formularz w którym występowała by nazwijmy to "grupa" zawierająca kilka elementów input i select charakteryzujących tą grupę w niej była by tez podgrupa również posiadająca kilka elementów do wypełniania input i select . Istniał by przycisk do tworzenia nowych grup wraz z podgrupami zagnieżdżonymi w nich jak i przycisk do tworzenie podgrup wewnątrz danych grup. uhh... mam nadzieje ze nie za bardzo zagmatwałem sprawę? ![]() znalazłem coś takiego z wykorzystaniem DOM :
w powyższym tworzy sie dodawalny input , moje pytanie : jak z tego zrobić selecta bo potrzebuje i inputów i selectów,a niespecjalnie sie znam na strukturze DOM, wiem ,że pewnie to trywialne jest, ale juz mnie biała gorączka bierze ![]() z zagnieżdżeniem tego tak ja napisałem na początku powinienem sobie poradzić , jakkolwiek za jakieś wskazówki byłbym wdzięczny na koniec jeszcze jedno pytanie : jak z zapisywaniem czegoś takiego do pliku txt przez php? jak to najlepiej rozwiazać przy takim dynamicznym formluarzu pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 09:59 |