![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 0 Dołączył: 5.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam plik ihtml a w nim formularz
wczesniej jest funkcja w js i wniej Kod var connector = "../../filemanager/browser.html?Connector=connectors/php/connector.php"; window.open(connector, "tinyfck", "modal,width=600,height=400"); zmienna
jest mi potrzebna w pliku connector.php jak to zrobić? Ten post edytował lucks 3.07.2006, 09:02:15 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 505 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja to robię tak :
na generowanej stronie gdzie masz twoj skrypt JS. a potem w nim to juz pikuś
inna metoda jest ustawienie ciastka w php ktore bedzie dostepne w connector.php -------------------- /dev/blog : http://www.santyago.pl/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 0 Dołączył: 5.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przemyslałem to i okazało sie ze musze mieć dostęp do tej zmiennej przed wysłasniem formularza, zmienna jest przekazywana do pliku za pomocą takiego sktyptu
jest to jakis system szabonow , najpierw zmienne są przekazywane z php za pomocą takiej skałdni jak wyzej do pliku ihtml, a potem za pomocą formularza do php, potrzebyję dodtęp w do zmiennej w ihtm w czesci gdzie jest skrypt javy mogę uzyyć tej zmiiennej bezposredio w skrypcie javy? tak jak w formularzu? var connector = "../../filemanager/browser.html?Connector=connectors/php/connector.php&gid={GID}"; jak to powinno wygladac porawnie? Ten post edytował lucks 3.07.2006, 13:08:58 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:41 |