![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 17.06.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam posiadam Apache 2.0.36 i php 4.2.1 i 4.3.0 jak to poprawnie zainstalować aby mieć obsługę skryptów php
![]() W sieci znalazłem opisy do starych wersji dlatego pytanko czucam na forum. Może ktoś już kombinował to wsio połączyć ![]() pozdrawiam MARDRAs |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2002 Skąd: Mińsk Mazowiecki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja mam starszą wersje Apach'a ale niepowinno byc problemów bo
php 4.2.1 to starsza wersja php 4.3.0 więc instalujesz tylko php 4.3.0, no i Apach'a oczywiście ![]() A jeżeli chcesz zainstalować to postępuj zgodnie ze starą instrukcją i będzie OKI tak przypuszczam ale jakbym się mylił to przepraszam Chyba najprościej bedzie to zainstalować według starej instrukcji i sprawdzić! Jeżeli będzie działac to zostawiamy sprawe. Nieżeli nie pytaj dalej. -------------------- Disconnect
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
point6000: troche Ci sie po przekrecalo
![]() MaRDRAs: zainstaluj po staremu, tylko podmieni interpretatora php z odpowiednimi bibliotekami ![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2002 Skąd: Mińsk Mazowiecki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jezeli tak to łups
![]() Myślałem że dobrze napisałem, wiec przepraszam wszelkich których wprowadziłem w błąd :oops: -------------------- Disconnect
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Myślałem że dobrze napisałem, wiec przepraszam wszelkich których wprowadziłem w błąd :oops:
Ale tylko z tymi wersjami php ![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 17.06.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Jak poprawnie uaktualnić serwer Apache z wersji 1.3.14 na powiedzmy - najnowszą wersję ![]() Ta instrukcja by się przydała wielu osobom także z góry dzięki za wszelkie info. pozdrawiam MARDRAs |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 17:36 |