![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 634 Pomógł: 14 Dołączył: 27.05.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukalem po calem net-cie demo reddot-a i nigdzie nie znalazel, czy ktos moze gdzies znalazl wersje demo ( albo jakakolwiek inna) RedDot cms ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
RedDot nie udostepnia wersji demo swoich produktow.
-------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 634 Pomógł: 14 Dołączył: 27.05.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wlasnie zauwazylem ze prawie wszystkie firmy produkujace komercyjne cms-y nie udostepniaja wersji demo ich cms-ow.
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
One nie maja takiej potrzeby
![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
Mam kupowac czegos co niewiem jak dziala, musze przecez przetestowac, nawet microsoft ma demo wszystkich swoich produktow, to czemu oni by ich mieli nie miec ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 416 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mozna zobaczyc demo, ale najpierw uzupelnij formularz:
http://reddot.com/products_web_content_management_demo.asp To oczywiste ze chca sie zabezpieczyc przed zeby takie osoby jak ty, nie zainteresowani kupnem, a raczej ficzerami, ktore chcesz od nich pozyczyc, nie mieli ulatwionego dostepu do systemu. |
|
|
![]()
|
|
Cytat chca sie zabezpieczyc przed zeby takie osoby jak ty, nie zainteresowani kupnem, a raczej ficzerami, ktore chcesz od nich pozyczyc Dokladnie ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
RedDot nie udostepnia wersji demo swoich produktow. Oczywiście, że udostępnia ( 30 dniowe, na IP ). Najlepiej tak w ogóle jechać na szkolenie ( darmowe, w Poznaniu, wstępne trwa 2 dni ). -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
@sf - mowilem o ogolnodostepnym online - cos jak opensourcecms.com
![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
ok, znalazlem sobie reddot-a w internecie, ale mam problem : nie mam klucza licencyjnego, ale chyba mi w tym nie pomozecie
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:40 |