![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 6.03.2004 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam taki problem: chodzi mi o stworzenie formularza w ktorym mozna by wpisac tresc, ktora nastepnie miala by byc wyslana na zdefiniowany w kodzie strony numer gadu-gadu... Tj. wiem ze mozna poprostu dac numer gg, ale chodzi mi o to czy w ogole jest taka mozliwosc... A taki skrypcik mozna by wykorzystac na wiele sposobow... np. automatyczne powiadomienia na gg ![]() Probowal ktos kiedys tego?? Pozdrawiam. -------------------- Detter
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Są przecież na sieci bramki gadu gadu tego typu
![]() -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 6.03.2004 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a wie ktos gdzie moge wygrzebac taka klase? Bo prawde moiwac to raczej wolal bym sam zrobic taki skrypcik niz kozystac z bramki....
-------------------- Detter
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 475 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Klasa anakin'a -> phplibgadu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 32 Dołączył: 14.04.2008 Skąd: Lenkowski.net Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, wiem ze stare, ale klasa ankiana nie wiem czemu kompletnie mi nie działa. Jest niby wszystko ok. Żadnych błędów, ale wiadomość nie dochodzi.. Wie ktoś czym może to być spowodowane?
-------------------- Wpadaj na mój kanał o PHP. Dużo mięsa 🥩!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 2.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odświeżę
![]() U mnie klasa anakina w ogóle nie chce się połączyć z serwerem gg. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.07.2025 - 23:32 |