![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 1.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam formularz rejestracyjny nastepnie dane z formularza lecą do nastepnej funkcji sprawdzającej poprawnosc danych i jesli cos jest zle wypelnione to przekierowywuje znow to formularza który jest pusty. Jak zrobic aby po przekierowaniu wyswietlało to co wpisałem juz ostatnio? z gory thx za pomoc! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Mam formularz rejestracyjny nastepnie dane z formularza lecą do nastepnej funkcji sprawdzającej poprawnosc danych i jesli cos jest zle wypelnione to przekierowywuje znow to formularza który jest pusty. Jak zrobic aby po przekierowaniu wyswietlało to co wpisałem juz ostatnio? z gory thx za pomoc! Możesz, wcześniej wpisane dane przesyłać za każdym razem, w pasku adresu ( metoda $_GET ), ale wtedy masz ograniczenie długości, więc lepiej było by użyć sesji albo ciasteczek. Poszukaj ![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 31 Dołączył: 10.01.2006 Skąd: Działoszyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przechowuj poprawne dane w inputach z type="hidden"
Ten post edytował Michasko 25.06.2006, 11:35:34 -------------------- Po prawie 3-letniej przerwie w programowaniu, znowu raczkuję :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 386 Pomógł: 25 Dołączył: 28.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
albo umiesc formularz i skrypt w tym samym pliku. I jak cos jest zle to pokazujesz formularz i pobierasz z &_POST wartosci pol i podstawiasz pod pola w formularzu a jak nie to przekierowujesz na inna stronke
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 11:34 |