![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 11.08.2003 Skąd: Schaafheim Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
Mam taki dziwny problem. Po załadowaniu pliku na serwer ftp okazuje się że plik ma 0 bajtów (jest pusty) ![]() Kawałek mojego kodu którego używam do ładowania na serwer: file_name = substr( strrchr( $str_file_to_transfer, "" ), 1 ); $file_path = stripslashes($str_file_to_transfer); $file_to_transfer = popen($str_file_to_transfer,"ab"); $file_ftp = $ftp_path.$file_name; ftp_login($ftp_adresse,$user_name ,$user_pass ); ftp_fput($ftp_adresse,$file_ftp,$file_to_transfer,FTP_BINARY); ftp_close ($ftp_adresse); Może miał już ktoś taki problem, albo widzi gdzie robie błąd. Będe wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam -------------------- We are Borg. Resistance is futile.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 30.03.2002 Skąd: SANOK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niewiem gdzie masz ten serwer ale sprawdź jaki jest maksymalny cięzar przesyłanych plików przez php, może być tak że przesyłasz pliki za duże
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 680 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Mam taki dziwny problem. Po załadowaniu pliku na serwer ftp okazuje się że plik ma 0 bajtów (jest pusty)
![]() Tak się zdarza kiedy nie ma już miejsca na serwerze... PS. Kod php umieszczamy w magicznych znacznikach php... Mówiąc krótko BBcode... -------------------- "Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 11.08.2003 Skąd: Schaafheim Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na serwerze u providera mam jeszcze 220 MB, a poza tym skrypt testuje na własnym serwerze i tam też jeszcze mam miejsce. Tak więc to chyba nie w tym problem.
Dzięki za wskazówke a propos BBC'odu. -------------------- We are Borg. Resistance is futile.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 14:11 |