![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 634 Pomógł: 14 Dołączył: 27.05.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pytanie:
Mam strone wygenerowana przez prado (3.0.1) i zrbilem link co pobiera z pliku aprc.php (za pomoca advAJAX) dane i wstawiam w div, wyslanie dane to sa tagi prado (np. <com:TTextBox ..... />), jak mam zrobic zeby po "submitowaniu" strony te tagi byly czytane przez prady, i co nawazniejsze zeby te tag byly prztwazana na <input type=...... /> jak nie zromujeliscie o co mi chodzi to postaram sie napisac jescze raz ale z przykladem ![]() Ten post edytował nasty_psycho 24.06.2006, 09:42:05 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przecież PRADO ma wbudowane kontrolki AJAX'owe.
Tutaj możesz nie dostać odpowiedzi, ale na forum PRADO bez problemu, polecam tam się udać, tym bardziej że jest podforum polskojęzyczne. BTW: Olej PRADO. Też kiedyś się zachwyciłem, ale kiepskie jest. Zainteresuj się Symfony, to jest coś. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 9 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: ze wnowu?! Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
BTW: Olej PRADO. Też kiedyś się zachwyciłem, ale kiepskie jest. Zainteresuj się Symfony, to jest coś. Heh, zgadzam sie w 100% :-) -------------------- Yes, sex is always the answer, it's never a question
Cos' the answers yes, oh the answers yes. Not just a suggestion, if you ask the question Then its always yes, yeah! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 634 Pomógł: 14 Dołączył: 27.05.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok, dzieki, wlasnie sciagam symfony, a btw: w czym symfony jest lepsze od prado ?
Ten post edytował nasty_psycho 24.06.2006, 15:55:18 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 29.02.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 627 Pomógł: 33 Dołączył: 1.05.2005 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
symfony jest lepsze w nabawieniu sie nerwicy, tudziez kopaniu po dokumentacji "co to moze byc'.
polecam cakePHP albo code igniter. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 23:28 |