![]() |
![]() |
-Gość_lukaszjenek_*- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam
Przypisuje zmiennej wartość: $kat1 = 'Sprzęgła, hamulce'; Podkładam do linku zmienną $kat1: a href=pokaz.php?kat='$kat1'; i w skrypcie który odbiera otrzymuję jedynie część łańcucha czyli "sprzęgła". Co zrobić żeby to poszło całe ? dzięki Łukasz |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 0 Dołączył: 18.01.2004 Skąd: rzeszów / kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
musi i.....działa
dzięki Łukasz |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wcale nie musi
![]() ja bym to bezpieczniej zrobił tak:
chodzi mi oczywiście o $_GET Ten post edytował TomASS 21.06.2006, 14:34:26 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 0 Dołączył: 18.01.2004 Skąd: rzeszów / kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no i z linka przydałoby sie usunąć znaki pl oraz spacje
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 740 Pomógł: 15 Dołączył: 23.08.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wcale nie musi ![]() ja bym to bezpieczniej zrobił tak:
chodzi mi oczywiście o $_GET A ja bym to zrobił poprawniej
chodzi mi oczywiście o br ![]() -------------------- bigZbig (Zbigniew Heintze) | blog.heintze.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
racja - błąd w sztuce
![]() już poprawiam ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I po odpaleniu waszych poprawnych aż do granic możliwości przykładów (przed kliknięciem w link) wita nas radosny komunikat (pisane z głowy) "Notice: undefined indeks wyslij".
Ale dość dygresji. Autor otrzymał odpowiedź i proponuję zakończyć tę jałową dyskusję. -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:19 |