![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 20.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Jest to mój pierwszy post wiec chciałbym się przywitać.
Mam problem z update'm informacji w bazie danych. Mam taki fragment odpowiadający za wrzucanie do bazy danych odpowiednich informacji. Połącznie z bazą danych
Deklaracja zmiennych:
Sam skrypt wstawiania:
Wszystko działa jak należy skrypt nie wyświetla błędów, przechodzi na stronę artykul.php, ale w bazie danych nie ma śladu działalności skryptu. Sprawdziłem możliwość nie przesłania wartości zmiennych ale wszystko jest na miejscu. Same polecienie SQL-owe działa gdzyż testowałem je w PHPmyAdminie i wszystko w bazie danych się zmienia tak jak powinno no ale już podczas zmiany ze strony nie działa. Odrazu zastrzegam że połączenie z bazą jest gdyż w innej części skryptu jest polecenie insert do tej samej bazy danych i z tym samym połączeniem i tam wszystko działa. Ten post edytował cameleeck 20.06.2006, 22:24:40 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 13 Dołączył: 15.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
ja mam tak i jest ok - dane są updetowane
możliwe że przez 'nie chciało ci poprawaić danych struktura mojej testowej tabeli
-------------------- Everything should be made as simple as possible, but not simpler. - A.Eainstein
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 20.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napewno ci wgrywa
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
najwyraźniej jednak ten warunek where artykul_id = '$id' nie jest spelniony. Wyswietl sobie to $id: echo $id, przed wykonaniem zapytania i sprawdź czy oby napewno ono jest poprawne
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Problem rozwiążany
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:56 |