![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 17.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy jeśli mam na swoim komputerze (W2k) zainstalowany serwer apacza i stworzę wirtualnego hosta, to po wpisaniu adresu przydzielonego temu hostowi w otwartej (na tym samym komputerze) przeglądarce wszystko ma szansę zadziałać ok :?: :oops: (potrzebne mi to jest do testów).
Może ktoś z okolic Grodziska Maz. zna się na linuksie/ uniksie i apaczu i mógłby mnie tego nauczyć, no i za ile? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: miejscowosc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Czy jeśli mam na swoim komputerze (W2k) zainstalowany serwer apacza i stworzę wirtualnego hosta, to po wpisaniu adresu przydzielonego temu hostowi w otwartej (na tym samym komputerze) przeglądarce wszystko ma szansę zadziałać ok :?: :oops: (potrzebne mi to jest do testów).
Może ktoś z okolic Grodziska Maz. zna się na linuksie/ uniksie i apaczu i mógłby mnie tego nauczyć, no i za ile? Zadziała jak wpiszesz np. http://localhost przy włączonym apach-u na swoim komputerze ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 10.07.2025 - 04:05 |