![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Gość_lopez_*- |
![]()
|
Goście ![]() |
Jak w temacie mam problem ze znalezieniem na serwerze załadowanego wcześniej pliku.
mam dwa pliki: plik.php i plik drugi upload.php:
i zasadniczo wszystko jest ok, czyli mam komunikat że plik został przesłany. Pytanie powstaje tylko gdzie ![]() Mam katalog duze w miejscu gdzie jest skrypt i formularz wysyłania pliku, ale nic to nie daje. Pomocy ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 698 Pomógł: 3 Dołączył: 28.03.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na mój gust zapomniałeś o slashu. Powinieneś mieć plik katalog wyżej, o nazwie duzynazwa_pliku.
Albo dodaj go od razu do nazwy katalogu. -------------------- |
|
|
-Gość_lopez_*- |
![]()
|
Goście ![]() |
Nic to nie dało
![]() Zastanawiam się natomiast czy problem nie tkwi w dostępie do ftp-a. Czyli jeśli wchodzę na ftp, wpisując login i hasło i dopiero wtedy wrzucam pliki, to czy za pomocą witryny da się to zrobić bez loginu i hasła .... ![]() Może to co napisałem jest głupie, ale już jakiś czas mam kłopot z załadowaniem tego pliku. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A w katalogu, w którym zapisujesz masz do tego prawa?
|
|
|
-Gość_lopez_*- |
![]()
|
Goście ![]() |
Ha, ale jestem głupi .....
Wielkie dzięki, już dziala ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 0 Dołączył: 1.06.2006 Skąd: Legnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a ja sie dolacze tutaj aby nie zakladac nowego posta.
================================== napisalem sam wlasny skrypt uploadu - niby dziala, uzylem KILKU gotowych skryptow do uploadu - tez niby dzialaja, ale.. zawsze pokazuje sie ze plik zostal wgrany prawidlowo, a na serwerze go nie ma... skorzystalem nawet z tego skryptu powyzej.. plik sie wgrywa prawidlowo a w katalogu sie nie pokazuje:| chmod katalogu ustawiony jest na 777 i nie dziala:| dlaczego? Ten post edytował andixxx 20.06.2006, 10:22:58 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 10.06.2025 - 06:50 |