![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
panowie i panie mam taki problem ze mialem przedmiot ktory sie nazywal "inzynieria oprogramowania" z ktorego mam egzamin we wtorek ale do tego czasu musze oddac 5 diagramow
-diagram kontekstowy (+diagram zerowy) -diagram encji -diagram przeplywow -diagram hierarchiczny -diagram organizacyjny i temat jest "Zarzadzanie projektem" i moje pytanie brzmi czy ktos wie jak to sie robi i moze mi cos pomoc bo ja jestem zielony a ludzie z mojej uczelni ktorych prosilem o pomoc wypieli sie do mnie.. no wiecie czym jesli ktos zna sie na tym to prosze o pomoc z gory dziekuje i pozdrawiam P.s. jesli ktos uzna ze zlamalem regulamin albo cos pokielbasilem nich zamknie temat. Z gory przepraszam jesli cos jest nie tak -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
google -> kurs uml lub jakis opis i cos na pewno wyrzuci.
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jezęli chodzi o UML to:
Przykłady diagramow to tylka kilka przykladow ale w miare proste i czytelne poza tym lepiej przejrzyj zawartość tej stronki, bo jest kilka ciekawych opracować i streszczeń godnych uwagi Naredzia do projektowania- inżynieria poza tym DFD, IDEF0, IDEF1, ERD itp: w gotowych projektach: przykład pozdr Ten post edytował plisek 18.06.2006, 23:46:15 -------------------- ThE EnD oF ThE InTErnEt !
pasy zabezpieczające |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 07:01 |