![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 346 Pomógł: 23 Dołączył: 28.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chodzi mi o taka sprawe. Po zalogowaniu dostaje sesje i przy kozystaniu z curla na localhoscie jest wszystko okej, niestety stronka jest wyczulona na zmiane ip i przy przeniesieniu skryptu na server, niestety wywala blad. I takie moje pytanie: Czy da sie to obejsc, podac serverkowi odpowiednie ip by sie nie czepial.
Odpada rozwiazanie logowania sie przy pomocy curla i w ten sposob uzyskanie sesjii. Moze jednak ktos zarzuci jakakolwiek odpowiedzia, ktora bylaby na temat. Ten post edytował no_face 18.06.2006, 14:56:47 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 461 Pomógł: 32 Dołączył: 17.09.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja to obszedłem tak, że to skrypt mi się loguje
![]() W skrócie - skrypt loguje się na stronę, curl pozwala pobrać identyfikator sesji (ciasteczka) i dalej bawimy się z tym EDIT: No dobra ślepy jestem - nie doczytałem, że to rozwiązanie odpada. Ale może powiesz dlaczego odpada? EDIT 2: Podaj więcej informacji to chętnie pomogę ![]() Ten post edytował Prometeus 18.06.2006, 23:35:14 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 346 Pomógł: 23 Dołączył: 28.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Milo mi to slyszec, wiec rozwijam dalej mysl. Rozwiazanie odpada z powodu, tego ze juz probowalem chyba na kazdy sposob zalogowac sie przy pomocy curl'a, pewnie jest jakos zabezpieczony, lub przeoczylem jakis szczegol, chetnie poslucham kazdego pomyslu.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 09:51 |