![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Na rozluźnienie.
W nocy dziabnął mnie komar. Zabiłem bestię i chciałem zasnąć. Zrobiłem to tak:
Tak własnie pomyślałem... No dobra. Zdarza się, ale nie wiem czy mi się przyśniło, czy... ehh w każdym razie wywaliło mi komunikat: Class not found To mnie zdziwiło. Rozbudziłem się i zacząłem zastanawiać, dlaczego nie ma klasy. Byłem przekonany, że JEST. Próbowałem kilka razy, ale potem się chyba obudziłem do końca i juz nie zasnąłem. Czy to już psychiatra, czy tylko powinienem zrobić ze dwa dni wolnego? P.S. nie wymyśliłem tego. To autentyk z dzisiejszej nocy. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Chlopie, normalne zachowanie prawdziwego programisty
![]() ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
I tak sobie zrobię wolne... na wszelki wypadek. ostatnio miaem coś takiego 12 lat temu po tym, jak grałem w gre ""Magic Serpent" na Amidze (coś jak snake na nokii).
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie tam nie powinieneś to raczej normalne przynajmniej w moim przypadku, po kilku nieprzespanych nocach i ciągłego programowania wszystko inaczej postrzegam, heh... niedługo zacznę patrzeć na świat jak neo na końcu pierwszej części matrix'a
![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cysiaczek - kobiety sobie poszukaj
![]() ![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
O NIE
![]() o:
Dopiero miałbym przechlapane ![]() Ten post edytował Cysiaczek 16.06.2006, 13:28:05 -------------------- To think for yourself you must question authority and
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale schiza
![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 3 Dołączył: 18.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tym getSex() mialbys wybitny problem, bo nie zrobisz access private w interfejsie
![]() -------------------- Praktyczne wprowadzenie do JavaScript dla poczatkujacych!
Simplicity of web programming - ferrante.pl blog Functionite - szkolenia JavaScript |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a getSex() to pobranie typu plci, bardziej stosowne byloby getLaid( $me )
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja miałem podobny sen: we śnie lezalem w lozku i mialem isc do sklepu cos kupic, ale zamiast pojsc, probowalem napisac to w visual basicu (chodzenie), jednak ciagle mi nie wychodzilo
przez pol snu zastanawialem sie co mi w kodzie nie działa ze nie moge wstac i pojsc do sklepu ![]() ![]() ![]() ![]() to było coś.. -------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 416 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kilka lat temu po kilka h dziennie gralem w Commandos Behind Enemy Lines, gdzie co chwile robilo sie save'y. Przyszlo mi raz kosic trawe na podworku i pierwsza mysl po kilku minutach - zapisac zeby sie nie stracilo!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ikioloak, to jeszcze jest bezpieczne, gorzej jest gdy myslisz: a co mi tam, najwyzej sie odloaduje.
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wczoraj miałem dzień wspomnień. Zainstalowałem sobie queake2, nigdy nie przepadałem za ftp, ale sprawiło mi przyjemność zagranie.
Grałem sobie tak przyjemnie strzelałem, do momentu kiedy nagle żona wpadła do pokoju. Stoi przygląda się jak gra i pyta - a dlaczego ty patrzysz za monitor? (Włąsnie stałem przy rogu ściany i standardowo starałem się wypatrzeć co jest za boku) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 0 Dołączył: 23.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wykrywacz, to sie zdarzyło chyba kazdemu. Malo jaka osoba, nie rusza sie w swoim fotelu grajac w cos.
Ja np. grajac w Mafie (chyba kojarzycie), jak sie jezdziło samochodem to mozna bylo wybrac inny widok, kazdemu jak wygodniej. Gdy ustawiłem sobie "kamere" z perspektywy koła (bylo widac kawalek podwozia), tak jakby skulalem sie i probowalem wyjrzec za samochod ![]() Btw. w szkole zawsze mi brakowało (przy przepisywaniu zeszytow) ctrl+c ctrl+v :/ |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 174 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O NIE ![]() i jeszcze zrób jej dziecko w php... -------------------- piotrd
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja na przykład większość książek mam zarówno w wersji elektronicznej i w wersji drukowanej.
Po co? Bo na papierze nie ma Ctrl+F ![]() Zwasze przeglądam na kompie książkę, zapisuję strony ciekawych fragmentów a potem czytam z papieru. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi na papierze brakuje przełączania czcionki, bo nie raz mi przekreślano wypracowania z powodu nieczytelnego stylu pisma ;-)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Wiecie - ja sie przyznam ze nie mam takich mysli. Zreszta do jakiegos juz czasu prowadzae w swoim zyciu projekt ograniczenia komputera
![]() Jesli jest to mozliwe - na kazdy dzien mam plan co mam do zrobienia na kompie. Podczas pracy wylaczam wszelkie komunikatory. Poczte staram sie sprawdzac jak najrzadziej ![]() Wiele daja mi dwa OSy - Windows XP oraz 2k3 Server. Pierwszy zabawowy - a drugi do pracy. Na serwerowym nie mam nawet przyspieszania karty graficznej wlaczonej - zupelnie golutkie sterowniki. A internet po to aby miec radio i manual ![]() Czytajac co tu piszesz wielu osobom by sie takie postanowienie ![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
Jeśli o odchyłach mowa - dziś przeglądałem jakieś papierowe dokumeny, potrzebowałem znaleść jakąś konkretną informacje, i co pierwsze przyszło na myśl?
"Jak tu wcisnąć Ctrl + F?? " ![]() Choroba jasna - przez te upały chyba rozum tracę ![]() -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 14:54 |