![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 12.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Daje do oceny hmmm już dosyć stary layout tematyką miał być biznes, ale szczerze mowiąc to nie wiem co z tego wyszło ![]() więc może coś zaproponujecie ![]() Fotografia tej pani nie jest moja! Link: http://sinq.strefaphp.net/uptmp/stare.png -------------------- sinq.digart.pl //moja galeria v2
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziwny...
Wszystko do siebie nie pasuje... -------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 12.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystko nie pasuje ?
![]() ![]() po czesci masz racje, a co najbardziej NIE pasuje ? wg. mnie to tu tylko fotografia ołówków nie pasuje ![]() post niżej bez komentarza ![]() Ten post edytował sinq 16.06.2006, 10:44:04 -------------------- sinq.digart.pl //moja galeria v2
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 0 Dołączył: 23.09.2003 Skąd: Siemianowice Śląskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
blondynka fajna, ale jak dla biznesu to raczej nie pasuje, gdyz jej gleboki dekolt bardziej pasuje do innej tematyki strony
![]() -------------------- W życiu piękne są tyko chwile....
Życie choć piękne tak krótkie jest.... Wystarczy chwila by zgasić je.... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat blondynka fajna, ale jak dla biznesu to raczej nie pasuje, gdyz jej gleboki dekolt bardziej pasuje do innej tematyki strony Hehe serwis by sie wtedy nazywal "wenus", "olimp" itd... Jak dla mnie to ta pani nie pasuje. I ten kontrast jakis taki dziwny, za wiele czarnego. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 252 Pomógł: 2 Dołączył: 4.12.2004 Skąd: Skierniewice Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
a ja na przekór wszystkim powiem że mi się podoba, nawet bardzo, jednyne czego bym się przyczepił to może podniósłbym całość do góry, za duża ta dziura jest wg mnie, do reszty nie mam zastrzeżeń.
Tak na marginesie w jakim programie to rysowałeś? Photoshop? Pytam bo ja rysuję w Fireworksie, ale mi tak ładnie nie wychodzi ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi też wszystko pasuje
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
w Paint Shop Pro 7 z resztą jak wszystko co do tej pory zrobiłem
![]() -------------------- sinq.digart.pl //moja galeria v2
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 505 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mnie tez sie podoba
![]() -------------------- /dev/blog : http://www.santyago.pl/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Więc tak :
-Ta pani nie pasuje, raczej pasuje do stron innych trochę. Chyba, że dla agencji towarzyskiej. Po za tym cieńki cut... -Po grzyba wsadzałeś wszędzie te nierówne strzałeczki. -Copyright jest zbyt duży. -Kolory belek niektórych do siebie nie pasują. -Grafika odwraca uwagę od Treści. -------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wydaje mi sie, ze widzialem juz gdzies podobona kolorystyke i uklad pracy.
- Logo nie mowi nic o firmie - Babeczka w topie, chodz ladna nie pasuje do takiej strony - na pierwszy rzut oka sadzilem, ze to strona z ofertami matrymonialnymi - Kolory zolto-czarne to potocznie kolory odstraszajace (w takim polaczeniu) - dlatego min. pszczoly maja takie ubarwienie. Na stronie o doradztwie chyba nei to bylo zamiarem. - Poza tym czarno-biala stylistyka topu nie nastraja optymistycznie do firmy. - Wyrozniles dwa bloki tekstu na zolto. I to wlasnie na nie zwrocilem uwage wchodzac na stronie (po topie ![]() - Kilka elementow, ktore znajduja sie chyba na kazdej stronie typu wyszukiwarka, kontakt, mapa serwisu znajduja sie w dziwnych miejscach. Np. wyszukiwarka jest po lewej stronie pod tekstem - a powinna byc po prawej, tam gdzie spodziewam sie ja zobaczyc. Pomijam fakt, ze powtorozne jest menu z kontaktem/pomoc/mapa w dwoch miejscach to jeszcze ikonki nie odpowiadaja podpisom: pomoc to koperta listu, domek to kontakt, ikonka mapy serwisu to praca. - Poza tymi elementami o ktorych wspomnialem wyzej, nie widze zadnej nawigacji - gdzie tu jest jakies menu? + Napewno plusem jest dobor kolorystyki (odcieni) - ale jak wczesniej wspomnialem nie dla strony doradztwa + Layout jest hmm.... ciekawy Ogolnie strona ciekawa ale wyglada jakby byla nieprzemyslana, a raczej przekombinowana. Typografia lezy i kwiczy, a kolortyka zdecydowania nie zacheca do wiazania sie z firma, ktora ma taka strone. |
|
|
![]()
|
|
Turgon no to tylko z panią miałeś racje.
![]() Cytat -Po grzyba wsadzałeś wszędzie te nierówne strzałeczki. (wszędzie? nierówne strzałeczki? ... bo ja strzałki widze tylko w topie i to dwie) -Copyright jest zbyt duży. (to sie stopka nazywa i nie jest zbyt duża) -Kolory belek niektórych do siebie nie pasują. (ciekawe jakie dałem... niebieski z różowym ?) -Grafika odwraca uwagę od Treści. a tu to nie wiem po grzyba to wymieniałeś ![]() Seth wezme to pod uwage ![]() wersje chyba, że braknie czasu ![]() -------------------- sinq.digart.pl //moja galeria v2
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
lubie twoj styl
![]() -------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 10.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A Kwaku sie nie obrazi za kopiowanie jego bardzo ale to bardzo charakterystycznego stylu?
![]() Podoba mi sie... co prawda kobieta kojarzy mi sie z portalem XXX ale... nie ma tego zlego co by lepiej nie wyszlo ![]() -------------------- Designer Freelancer FG Polska - Creative Solutions
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
a wiesz nie wiem robiłem to sporo czasu temu trzeba było naśladować lepszych od siebie
![]() owszem przyznam że naśladowałem jego styl, ale to dawno było ![]() ![]() ![]() -------------------- sinq.digart.pl //moja galeria v2
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 16:34 |