![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 15.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ogólnie jest to strona za którą dostałem na infie 6. Bedę to przerabiał pod szablon do bloga. Z tego też powodu validuje się tylko główna, bo z innymi się nie męczyłem, a są takie głupie błędy
![]() Jest to właściwie moja pierwsza strona... http://gamblin.pl/blog zapomniałem dodac, że nie wyswietla się jeszcze dobrze w IE, ale w końcu będzie to prywatny blog, więc nie musze się martwić ![]() Ten post edytował Adrem 15.06.2006, 18:49:25 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ogólnie jest to strona za którą dostałem na infie 6. Bedę to przerabiał pod szablon do bloga. Z tego też powodu validuje się tylko główna, bo z innymi się nie męczyłem, a są takie głupie błędy ![]() Jest to właściwie moja pierwsza strona... http://gamblin.pl/blog zapomniałem dodac, że nie wyswietla się jeszcze dobrze w IE, ale w końcu będzie to prywatny blog, więc nie musze się martwić ![]() Nie podoba mi się (nie wiem za co ocena 6). Wogóle 'Malibu' to logo zastrzeżone. Nie trzeba mieć pozwolenia na wykorzystanie ? -------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
(św. Josemaría Escrivá, Droga, 335) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 15.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ocena 6 za strone techniczną ...
A do producenta malibu miałem pisac, ale maila na stronie nie znalazłem ![]() Ten post edytował Adrem 15.06.2006, 19:14:26 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wogóle mi się nie podoba, tło stojące w miejscu jakoś mi nie podchodzi, nie ma centrowania strony, kolorystyka jest "oczojebna". Proponuje abyś jeszcze nad tą stroną posiedział bo jak narazie mnie ona odpycha ...
![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ocena 6 mowisz. U mnie na infie to za zalozenie bloga czy zrobienie cos ala:
<html> <head> .... </head> <body> Cos o mnie: ....... Moje zdjecie: ....... </body> juz masz szesc ;/ Wiec sie nie dziwie ![]() ______ W ogóle piszemy osobno i przez ó zamknięte ![]() ActivePlayer -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 6.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ogólnie to tak jak zauważyli wcześniej popżednicy, tylko najbardziej to takie zastżeżenia mam:
• Tło stojące ciągle w jednym miejscu • Te tło co wyżej napisałem nie podoba mi się jeszcze • Ten pomarańczowy kolor strony nie pasuje za bardzo • Linki w kolorze czerwonym nie pasują trochę • Troszeczkę czarny kolor tekstu nie pasuje Prawdę mówiąc to strona nie podoba się mi. Mogę ocenić na 3/10 za chęci. |
|
|
![]()
|
|
No chciałbym ocene, tym bardziej, że to moja własciwie pierwsza strona ...
no i może jakieś porady P.S. nie wiem co macie do nieruchomego tła, mi się tam własnie podoba, a raczej o to w tym projekcie chodzi ... ![]() Ten post edytował Adrem 15.06.2006, 22:49:17 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
linki powinny być zawarte w ul.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 17:23 |